Механичен термостат Salus AT10F

Механичен термостат Salus AT10F е за повърхностно монтиране механичен термостат. Лесен за монтаж и употреба, AT10F е снабден с копче, с ясно видима температурна скала, за лесна промяна и контрол на температура. Потребителят може да контролира температурата в инсталация за централно отопление или топла вода. Този термостат може да се използва за включване на циркулационни помпи, котли или за задействане на клапани. Дължината на капилярната тръба е 120 cm. С прикрепени или с изнесени сензори. Температурният обхват на работа е от 30°C до 90°C.

С предварителна заявка – доставка до 14 дни.

Цена: 29.00 лв.

Информация

Термостатът Salus AT10F включва и изключва отоплителната или охладителна система, когато е необходимо. Когато тя падне под настроената, термостатът включва отоплителната система и съответно изключва след достигане й.

Включвайки термостатът на по-висока температура няма да затопли стаята по-лесно. Бързината на затопляне зависи от отоплителната система, например размера на радиаторите или котела. Същото важи и за охлаждане.

Монтаж

За да се монтира устройството, притиснете термостат до тръба и закрепите с приложен ластична лента да термостатът прилепне се към тръба. (Пред закрепжането на датчик трябва да махнете изолация която е на мястото на инсталиране). Излишък на ластичната лента може да се отреже.

Спецификации

Модел: AT10F
Тип: Механичен стаен термостат
Диапазон на температурата: 30-90°C
Точност на температурата: 1°C
Брой на температурните нива: 1
Комутация: 230 VAC/50Hz 16(4) A
Дължина на капилярната тръба: 120 см
Диапазон на работната температура: 0-90°C
Напрежение 230V AC 50Hz

Комутатор 12(2)A
Степен на защита: IP20
Сертификат: ЕC

Ръководство на потребителя

Всички термостати са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Механичен термостат Salus AT10F

Механичен термостат Salus AT10F