Стаен термостат Computherm Q7

Програмируем дигитален стаен термостат Computherm Q7.

Срокът на работа на батериите е приблизително 1 година, но ако често включвате осветлението, то значително ще намали времето на работа. Ако на дисплея се появява иконка с батерия, която показва, че няма достатъчно енергия, трябва да смените батериите, както е описано в инструкцията за монтаж и експлоатация.

След смяна на батериите трябва да настроите точното време, но настроените програми не се забравят и не се налага да препрограмирате отново. Натискането на копчето „RESET“ изтрива настроените програми и термостатът се връща към заводските настройки.

Цена: 60.00 лв.

Информация

Натискането на копчето „RESET“ изтрива настроените програми и термостатът се връща към заводските настройки. Това означава изтриване на датата, точното време, настроените програми и основни настройки. За натискане на бутона НЕ използвайте електро-проводими материали например: графитен молив. След връщане на заводски настройки може да направите основните настройки и програмирането, което е описано в точки 2 и 3 от инструкцията за монтаж и експлоатация.

Технически данни

Напрежение: 24 V AC/DC – 250 V AC; 50 Hz
Сила на подключвания ток: 8 A (2 A индуктивно натоварване)
Диапазон на измерваната температура: 3-45°С (с 0,1°С стъпки)
Диапазон за настройка на температурата: 5-40°С (с 0,5°С стъпки)
Точност на мерене на температурата: + 0,5°
Температурно калибриране: С±3°C (със стъпка – 0,1°C )
Избираема чувствителност на включване: ±0,1°C; ±0,2°C; ±0,3°C
Температура на съхранение: – 10°С … + 40°С
Захранващо напрежение: 2 х 1,5 V алкални батерии (LR6 AA)
Потребявана мощност: 1,3 mW
Срок на действие на батериите: ~ 1 година
Размер: 130 x 80 x 22 мм
Тегло: 120 гр
Вид на термодатчика: NTC 10 KΩ при 25°С +1%

Инструкция за монтаж и експлоатация

Всички термостати са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Стаен термостат Computherm Q7

Стаен термостат Computherm Q7