Стаен термостат Salus 091FL

Програмируем стаен термостат Salus 091FL е стилен и точен програмируем термостат с осветен, голям и лесен за четене LCD дисплей. Притежава лесен режим за седмично програмиране, 9 програми, с до 2 ежедневни промени. 091FL е с вграден контролер и функционална практична стойка с две позиции. Програмируемият термостат притежава функция против замръзване. Лесен за монтаж и употреба, изработен от висококачествени материали и се захранва от две алкални батерии (АА). Tермостатът е с лесна опция за промяна на комуникационните кодове с помощта на бутоните.

Цена: 64.00 лв.

Информация

Можете да настоите различна температура в определено от Вас време на деня, с до 5 температурни промени за всеки ден. Стайната температура се измерва на всеки 15 секунди. Когато тя падне под настроената, термостатът включва отоплителната система и съответно изключва след достигане й.

След монтиране и включване на термостатът за първи път, всички индикатори на дисплея ще премигват за две секунди. След това 091FL ще работи с нормален режим, показвайки на дисплея температурата в стаята.

Функции

Състоянието и операцията ясно са показани на LCD дисплея. Този дисплей предоставя на потребителя ясна индикация за настоящата температура в стаята и състоянието на отоплителната система. Има няколко потребителски контролера за 091FL , правейки термостата лесен за употреба.

Включвайки термостатът на по-висока температура няма да затопли стаята по-лесно. Бързината на затопляне зависи от отоплителната система, например размера на радиатора или котела. Същото важи и за охлаждане.

Монтаж

Идеалната позиция на Програмируем стаен термостат Salus 091FL е на около 1,5 м. над нивото на пода, на място лесно за достъп. Не монтирайте на външна стена, над отоплително тяло или на места, подложени на пряка слънчева светлина. Стайните термостати се нуждаят от въздух за правилно измерване на температурата. Не бива да бъда покрити със завеси или поставени зад мебели. Близостта с източници на топлина, като лампи и телевизори, може да попречи на термостата да работи правилно. 

Спецификации

Модел: 091FL
Тип: Програмируем стаен термостат
Настройка на температурата: 5°C – 35°C със стъпка 0,2°C
Точност на измерване на температурата: +/- 0,5°C
Брой на температурните нива: 3 – ден, нощ и против замръзване
Брой програми: 9
Работната температура: 0 – 40°C
Температура на съхранение -20°C – 60°C; до 90% влажност, без кондензация

Температура срещу замръзване: 7°C
Показание на текущото време: 24 часа
Точност на часовника: +/- 70 секунди на месец
Временна памет: до 5 минути
Честота: 868MHz
Захранване: 2 х алкални батерии (AA)
Захранващо напрежение: Volt free 230V AC 10 (5)A макс.
Импулсно напрежение: 4 kV
Защита: Автоматично изключване над 35°C
Микроизключване по време на работа: Проверка на работата от тип 1 В
Подсветка: Жълт панел EL
Сертификат: CE / R&TTE
Гаранция: 24 месеца от датата върху документа за покупка

Ръководство на потребителя

Всички термостати са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Програмируем стаен термостат Salus 091FL

Програмируем стаен термостат Salus 091FL