Стаен термостат Salus ERT50 24V

Стаен термостат Salus ERT50 24V е със стилен корпус и голям, лесен за четене, LCD дисплей с оранжева подсветка. Стаен термостат Salus ERT50 24V за фина електрическа настройка на отоплителни системи. Желаната температура може да бъде регулирана много бързо и лесно с помощта на бутоните. Използва се за управление на задвижващите механизми на електротермичните клапани или други електрически устройства. Стаен термостат Salus ERT50 24V е с широчинно-импулсна модулация (PWM). Притежава функция против замръзване, функция за предпазване на клапаните, функция за понижаване на температурата и функция Ваканция.

С предварителна заявка – доставка до 14 дни.

Цена: 124.00 лв.

При отоплителните системи с лъчист панел често има проблем с прекомерното отопление, помещенията продължават да се затоплят дори след достигане на желаната температура и затваряне на клапана. Програмируем Стаен термостат Salus ERT50 24V разрешава този проблем електронно и изключително ефективно, като използва така наречената широчинно-импулсна модулация. Сравнявайки непрекъснато зададената температура с действителната, продължителността на работа на задвижващите механизми на клапаните се регулира, така че температурата почти никога не надвишава или не пада под зададената. По този начин желаната температурна настройка се регулира прецизно и удобно. Когато Стаен термостат Salus ERT50 24V се използва с радиатор или конвекторна отоплителна система, широчинно-импулсната модулация може да се изключи, ако е необходимо.

Програмиране

Програмируем Стаен термостат Salus ERT50 24V Ви позволява да настоите включването и изключването на отоплителната система, както и температура на работа, според Вашите нужди. Можете да настоите различна температура в определено от Вас време на деня, с до 3 температурни промени за всеки ден. Термостатът предлага възможност за избор между функция на отопление и функция на охлаждане, както и автоматичното активиране на функцията за охлаждане, когато е необходимо. Терморегулаторът е с 3 предварително зададени профила и 2 свободно програмируеми профила, ръчно отчитане на работните часове и резервно копие на паметта.

Функции

Стаен термостат Salus ERT50 24V притежава функция за предпазване на клапаните, за да гарантира, че те са подвижни и готови за употреба, дори когато не се използват за продължителни периоди от време, например през лятото. Веднъж седмично за кратко, дори когато не се изисква затопляне, задвижващите механизми отварят клапаните. Таза функция може да се изключи, ако не е необходимо.

Контрол

Контролът на времето и температурното ниво на системата за отопление е сред най-добрите начини за икономично управление на топлинната енергия. Програмируем Стаен термостат Salus ERT50 24V разполага с вградена функция за понижаване на температурата, която Ви позволява автоматично да намалите зададената температура с 4K, без да се налага монтирането на скъпи допълнителни устройства за контролера на котела. Това „нощно понижаване“ може да се активира с външен сигнал, контролер за времето от клеймен блок или чрез стандартен външен таймер.

Всички термостати са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Програмируем стаен термостат Salus ERT50 24V

Програмируем стаен термостат Salus ERT50 24V