Стаен термостат Salus RT500

Salus RT500 програмируем, стилен и точен електронен термостат, с осветен, голям и лесен за четене LCD дисплей. Програмируемият термостат Ви позволява да настоите включването и изключването на отоплителната система, както и температура на работа, според Вашите нужди. Притежава лесен режим за седмично програмиране, 7-дневен или 5 + 2 дни, с до 5 ежедневни промени в температурата. Снабден с функция против замръзване. Термостатът е проектиран за работа във Вашия дом или офис. Лесен за монтаж и употреба, с функция RHT – ръчен режим. RT500 е  изработен от висококачествени материали и се захранва от две алкални батерии (АА).

Изчерпана наличност

Цена: 89.00 лв.

Информация

Можете да настоите различна температура в определено от Вас време на деня, с до 5 температурни промени за всеки ден. Стайната температура се измерва на всеки 15 секунди. Когато тя падне под настроената, термостатът включва отоплителната система и съответно изключва след достигане й.

След монтиране и включване на термостатът за първи път, всички индикатори на дисплея ще премигват за две секунди. След това RT500 ще работи с нормален режим, показвайки на дисплея температурата в стаята.

Функции

Състоянието и операцията ясно са показани на LCD дисплея. Този дисплей предоставя на потребителя ясна индикация за настоящата температура в стаята и състоянието на отоплителната система. Има няколко потребителски контролера за RT500, правейки термостата лесен за употреба.

Включвайки термостатът на по-висока температура няма да затопли стаята по-лесно. Бързината на затопляне зависи от отоплителната система, например размера на радиатора или котела. Същото важи и за охлаждане.

Монтаж

Идеалната позиция на Програмируем стаен термостат Salus RT500 е на около 1,5 м. над нивото на пода, на място лесно за достъп. Не монтирайте на външна стена, над отоплително тяло или на места, подложени на пряка слънчева светлина. Стайните термостати се нуждаят от въздух за правилно измерване на температурата. Не бива да бъда покрити със завеси или поставени зад мебели. Близостта с източници на топлина, като лампи и телевизори, може да попречи на термостата да работи правилно. 

Спецификации

Модел: RT500
Тип: Програмируем стаен термостат
Номинални параметри на превключвателя: 230 V/50 Hz/3 A
Тип на превключвателя: Единичен контакт нормално отворен
Захранване: 2 x Алкални батерии (AA)
Температура на работа: 0°C – 50°C
Настройка на температурата: 5°C – 35°C със стъпки от 0,5°C
Температура на съхранение -20°C – 55°C; до 90% влажност, без кондензация
Температура срещу замръзване: 5°C
Предупреждение за изтощена батерия: 2,6 V – 2,8 V
Точност на измерване на температурата: +/- 0,5°C при 25°C
Обхват на влажност на въздуха по време на работа: 0-90% без кондензация
Показание на текущото време: 12 часа – AM преди обяд, PM след обяд
Точност на часовника: +/- 1 минута на месец
Защита: Автоматично изключване над 35°C
Временна памет: До 5 минути
Подсветка: Син панел EL
Сертификат: CE
Микроизключване по време на работа: Проверка на работата от тип 1 В
Пренапрежения: 4 kV
Честота на радиосигнала: 868 Mhz
Гаранция: 24 месеца от датата върху документа за покупка

Ръководство на потребителя

Всички термостати са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Програмируем стаен термостат Salus RT500

Програмируем стаен термостат Salus RT500