Стаен термостат Salus ST620

Програмируем стаен термостат Salus ST620, стилен и точен електронен термостат, с осветен, голям и лесен за четене LCD дисплей. Режимът за седмично програмиране е улеснен, 7-дневен или 5 + 2 дни, с до 6 ежедневни промени в температурата. Снабден с функция против замръзване, режим Ваканция и сервизен. Притежава възможност за ръчно настройване на време и час, както и радиоуправляем часовник (RCC). На дисплея са показани индикатор за батериите и за включен топлоизточник. Термостатът е със стилен корпус, лесен за монтаж и употреба. Проектиран за работа във Вашия дом или офис. ST620 е  изработен от висококачествени материали, безпотенциални входове и се захранва от две алкални батерии (АА).

Изчерпана наличност

Цена: 152.00 лв.

Информация

Използването на революционната технология Touch Ring (сензорен пръстен за регулиране на температурата) прави термостатът лесен за употреба, с уникален и интелигентен дизайн. LCD дисплеят показва текущата стайна температура и операцията „едно докосване“ прави ST620 лесен за работа.

Програмиране

Програмируемият термостат Ви позволява да настоите включването и изключването на отоплителната система, както и температура на работа, според Вашите нужди. Можете да настоите различна температура в определено от Вас време на деня, с до 6 температурни промени за всеки ден. Стайната температура се измерва на всеки 15 секунди. Когато тя падне под настроената, термостатът включва отоплителната система и съответно изключва след достигане й.

Монтаж

След монтиране и включване на термостатът за първи път, всички индикатори на дисплея ще премигват за две секунди. След това ST620 ще работи с нормален режим, показвайки на дисплея температурата в стаята.

Състоянието и операцията ясно са показани на LCD дисплея. Този дисплей предоставя на потребителя ясна индикация за настоящата температура в стаята и състоянието на отоплителната система. Има няколко потребителски контролера за ST620, правейки термостата лесен за употреба.

Включвайки термостатът на по-висока температура няма да затопли стаята по-лесно. Бързината на затопляне зависи от отоплителната система, например размера на радиаора или котела. Същото важи и за охлаждане.

Монтаж

Идеалната позиция на Програмируем стаен термостат ST620 е на около 1,5 м. над нивото на пода, на място лесно за достъп. Не монтирайте на външна стена, над отоплително тяло или на места, подложени на пряка слънчева светлина. Стайните термостати се нуждаят от въздух за правилно измерване на температурата. Не бива да бъда покрити със завеси или поставени зад мебели. Близостта с източници на топлина, като лампи и телевизори, може да попречи на термостата да работи правилно. 

Спецификации

Модел: ST620
Тип: Програмируем стаен термостат
Превключващо напрежение: 230V AC / 50Hz
Макс. ток на включване: 10A активен товар, 3A индуктивен товар

Захранване: 2 x Алкални батерии (AA) (не използвайте акумулаторни батерии)
Живот на батериите: Приблизително 1 година
Работна температура: 0 °C to + 50 °C
Температура на съхранение: – 10 °C to + 60 °C
Настройка на температурата: 5.0 °C to + 35 °C със стъпки от 0.5 °C
Точност на измерване на температурата: +/- 0,5°C при 25°C
Температура срещу замръзване: 5°C
Тип памет: EEPROM

Ръководство на потребителя

Всички термостати са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Програмируем стаен термостат Salus ST620

Програмируем стаен термостат Salus ST620