Стаен термостат Salus ST620PB

ST620PB програмируем, стилен и точен електронен термостат, с осветен, голям и лесен за четене LCD дисплей. Режимът за седмично програмиране е улеснен, 7-дневен или 5 + 2 дни, с до 6 ежедневни промени в температурата. Снабден с функция против замръзване, режим Ваканция и сервизен. Притежава възможност за ръчно настройване на време и час, както и радиоуправляем часовник (RCC). На дисплея са показани индикатор за батериите и за включен топлоизточник. Термостатът е със стилен корпус, лесен за монтаж и употреба. Проектиран за работа във Вашия дом или офис. ST620PB е  изработен от висококачествени материали, безпотенциални входове и се захранва от две алкални батерии (АА).

Изчерпана наличност

Цена: 177.00 лв.

Използването на революционната технология Touch Ring (сензорен пръстен за регулиране на температурата) прави термостатът лесен за употреба, с уникален и интелигентен дизайн. LCD дисплеят показва текущата стайна температура и операцията „едно докосване“ прави ST620PB лесен за работа.

Програмиране

Програмируемият термостат Ви позволява да настоите включването и изключването на отоплителната система, както и температура на работа, според Вашите нужди. Можете да настоите различна температура в определено от Вас време на деня, с до 6 температурни промени за всеки ден. Стайната температура се измерва на всеки 15 секунди. Когато тя падне под настроената, термостатът включва отоплителната система и съответно изключва след достигане й.

Монтаж

След монтиране и включване на термостатът за първи път, всички индикатори на дисплея ще премигват за две секунди. След това ST620PB ще работи с нормален режим, показвайки на дисплея температурата в стаята.

Състоянието и операцията ясно са показани на LCD дисплея. Този дисплей предоставя на потребителя ясна индикация за настоящата температура в стаята и състоянието на отоплителната система. Има няколко потребителски контролера за ST620PB, правейки термостата лесен за употреба.

Включвайки термостатът на по-висока температура няма да затопли стаята по-лесно. Бързината на затопляне зависи от отоплителната система, например размера на радиаора или котела. Същото важи и за охлаждане.

Всички термостати са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Програмируем стаен термостат Salus ST620PB

Програмируем стаен термостат Salus ST620PB