Стаен термостат Salus T105

Salus T105 е стилен и точен програмируем стаен термостат с осветен, голям и лесен за четене LCD дисплей. Програмируемият термостат Ви позволява да настоите включването и изключването на отоплителната система, както и температура на работа, според Вашите нужди. Режимът за седмично програмиране е улеснен, 9 независими с до две регулируеми температурни нива. Снабден с функция против замръзване, режим Ваканция и сервизен. Термостатът е със стилен корпус, лесен за монтаж и употреба. Проектиран за работа във Вашия дом или офис. T105 е  изработен от висококачествени материали, с възможност за изменение на хистерезиса с помощта на удобни бутони. Захранва се от две алкални батерии (АА).

Цена: 71.00 лв.

Информация

Можете да настоите различна температура в определено от Вас време на деня, с до 2 температурни промени за всеки ден. Когато стайната температура падне под настроената, термостатът включва отоплителната система и съответно изключва след достигане й.

След монтиране и включване на термостатът за първи път, всички индикатори на дисплея ще премигват за две секунди. След това T105 ще работи с нормален режим, показвайки на дисплея температурата в стаята.

Функции

Състоянието и операцията ясно са показани на LCD дисплея. Този дисплей предоставя на потребителя ясна индикация за настоящата температура в стаята и състоянието на отоплителната система. Има няколко потребителски контролера за T105, правейки термостата лесен за употреба.

Включвайки термостатът на по-висока температура няма да затопли стаята по-лесно. Бързината на затопляне зависи от отоплителната система, например размера на радиаторите или котела. Същото важи и за охлаждане.

Монтаж

Идеалната позиция на Програмируем стаен термостат Salus T105 е на около 1,5 м. над нивото на пода, на място лесно за достъп. Не монтирайте на външна стена, над отоплително тяло или на места, подложени на пряка слънчева светлина. Стайните термостати се нуждаят от въздух за правилно измерване на температурата. Не бива да бъда покрити със завеси или поставени зад мебели. Близостта с източници на топлина, като лампи и телевизори, може да попречи на термостата да работи правилно. 

Спецификации

Модел: T105
Тип: Програмируем стаен термостат
Включено натоварване: клема без напрежение (5A активно натоварване, 3A индуктивно)
Точност на часовника: ±60 секунди/месец
Измерване на температурата: 0°C до 40°C със стъпка 0,2°C;
Точност: ±1°C при 20°C
Регулиране на температурата: 7 °C до 30 °C със стъпка 0,2 °C
Брой на температурните нива: 2 +защита от замръзване
Работен цикъл: 7 дни
Хистерезис: 0,4; 0,8; 1,4 или 1,8 °C
Продължителност на цикъла на климатика: 3 минути
Температура на работа: 0 °C до 40 °C
Температура на съхранение: -10 °C до 60 °C
Комутация: 230 VAC/50Hz 5 A
Хистерезис: 0,4; 0.8; 1.4; 1.8oC
Захранване: 2 х батерии AA (LR6)
Размери: 116 x 100 x 23,5 mm
Тегло: 220 g

Ръководство на потребителя

Всички термостати са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Програмируем стаен термостат Salus T105

Програмируем стаен термостат Salus T105