Стаен термостат Salus VS10B

Програмируем стаен термостат Salus VS10B – черен, регулатор на температура 4 в 1. За да можете да се възползвате от всички функции на устройството, трябва да го използвате заедно с управляваща шина KL10. Регулаторите могат да комуникират помежду си (дори с модела VS05 за денонощна регулация), когато са включени към централната управляваща шина KL10 с комуникационен кабел.

Регулаторът може да се конфигурира за работа като:

   • Програмируем регулатор на температура
   • Контролер на група регулатори
   • Групов регулатор
   • Програматор за време за топла вода

Цена: 130.00 лв.

Програмируем регулатор на температурата (PRT) SO1=0 и S03=0

Ако регулаторът работи в режим: програмируем регулатор на температурата (PRT), това означава, че потребителят може да зададе индивидуално времето и температурата за дадената отоплителна зона, включена към шина KL10. Функциите като: Ваканция, режим Party, Защита срещу замръзване могат да се активират индивидуално на всеки регулатор. Регулаторът може лесно да се превключва за управление на отоплителна или охлаждаща система с помощта на централната управляваща шина KL10 (Вижте точка 6 от инструкцията на KL10). За тази цел е необходимо използването на комуникационен кабел.

Контролер на група регулатори S01=0 и S03=1

Когато VS10 работи като контролер на група регулатори (вижте страница 33), това означава, че може да управлява централно до 7 регулатора. За една шина на 8 отоплителни зони може да се конфигурират максимално 2 групи регулатори. Функции като: Постоянна смяна на температурата, Ваканция, Party, защита от замръзване могат да се активират централно от нивото на контролера на групата регулатори. Ако е необходимо, режим ВАКАНЦИЯ може да бъде също активиран централно от програматора за време на топла вода. За да могат да работят в групи, регулаторите трябва да бъдат свързани към шината KL10 с комуникационни кабели. Също така можете да превключвате регулаторите от режим загряване на охлаждане в глобален мащаб, стига Ваша- та система за централно отопление да е пригодена за това. За тази цел трябва да използвате превключвателя, намиращ се върху централната шина KL10 (подробна информация – точка 6 от инструкцията на KL10).

Групов регулатор S01=1 и S03=1

Когато термостатът е част от група регулатори, той ще работи съгласно настройките на контролера на групата регулатори(списък на програмите, временна смяна на режима на работа). Освен това груповият регулатор може да работи независимо съгласно собствени настройки и може да бъде отстранен от Групата регулатори временно или окончателно. За да може да работи в група, регулаторът трябва да бъде оборудван с комуникационен кабел.

Програматор за време S01=2 и S03=1

Когато регулаторът е настроен за работа като програматор за време (страници 32 и 34), той работи само в зависимост от функцията на времето, а не на температурата. Този режим може да се използва например за управление на топлата вода. В този режим е активно меню Ваканция и може да бъде активирано от нивото на контролера на групата регулатори. За работа в този режим се изисква също свързване с комуникационен кабел.

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Програмируем стаен термостат Salus VS10Б

Програмируем стаен термостат Salus VS10Б