Стаен термостат Salus VS30W

Стаен термостат Salus VS30W е предназначен за контрол на температурата на индивидуална отоплителни системи, отличава се с голяма топлинна инертност. Благодарение на прецизния контрол на желаната температура, регулаторът дава възможност за икономия на топлинни ресурси. Програмиране за цяла седмица, за делнични и почивни дни, както и за всеки ден индувидуално.  Фунция NSB за понижаване на температурата в нощен режим. Фабрично настроени режими PARTY и HOLIDAY. 

Цена: 127.00 лв.

Режим на работа – Отопление/Охлаждане. Възможност за работа в ръчен режим (постоянно или временно). Различни температурни нива включващи – комфортно, стандартно и икономично. Възможност за свързване на допълнителен температурен датчик. Функция NSB – възможност за автоматично намаляване на зададената температура на други дневни регулатори VS35 чрез клемна шина KL08NSB. Функция поддържане на паметта (настройките на регулатора се запазват, в случай на прекъсване на захранването). Функция защита от замръзване – автоматично включване при понижаване на температурата под 5 градуса. Възможност за свързване към клемна шина KL08NSB – KL06-24v  – KL06-M-230v.

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Програмируем стаен термостат Salus VS30W

Програмируем стаен термостат Salus VS30W