Програмируем термостат Bisolid TH-1251-BT Bluethooth

Програмируем термостат Bisolid TH-1251-BT Bluethooth

Bisolid TH-1251-BT е термостат с вградена свързваща функция Bluethooth, което позволява на потребителите да контролират и настройват програмите от техния смарт телефон. Графичният потребителски интерфейс е с изключително опростени функции и възможност за лесно програмиране. Активният и модерен дизайн се съчетава с всеки интериор. Многобройните конфигуриращи параметри правят термостата още по-ефективен за регулиране на стайната температура.

Приложение за управление на термостата – Frontier Comfort mobile

Изчерпана наличност

Серията TH-1251BT термостати са предназначени за търговски и жилищни отоплителни системи. Термостатите се предлагат в атрактивен и модерен дизайн и се съчетават с всеки вид вътрешен интериор. Многобройните конфигуриращи параметри правят TH1251BT термостатa ефективен за контрол на стайната температура. Серията TH-1251BT e идеална за използване за едностепенни отоплителни системи, газови котли или електрически нагреватели, вентилационни устройства и климатици. TH-1251BT Термостат комуникиращ със смартфон. Смарт термостатът е с вградена свързваща функция Bluetooth. По този начин потребителите контролират и настройват програмите от техния смарт телефон. Графичният потребителски интерфейс е с изключително опростени функции и възможност за лесно програмиране от потребителя.

Ел. напрежение: 2 алкални батерии ААА 1.5V
Номинален ток и напрежение: 6A/ 230 VAC

Температурни граници: 0°C ~ 50°C
Температурна резолюция: 1°C
Регулируеми темп. граници: 0°C ~ 50°C
Стъпка на темп. настройка: 0.5°C
Хистерезис: 0.2°C ~ 1.0°C (по подразбиране 0.4°C)

Защита от замръзване: 5°C
Сензор на температурата: 5°C
Размери: 125 х 70 х 24.7 мм

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Програмируем термостат Bisolid TH-1251-BT Bluethooth

Програмируем термостат Bisolid TH-1251-BT Bluethooth