Програмируем термостат GreenEcoTherm HT-CS01 с WIFI управление

GreenEcoTherm HT-CS01 и HT-CS02 са дигитални термостати с цветен тъч дисплей. Предназначени са за отоплителни системи и за водоотоплителни системи. Регулирането е изключително опростено. Регулиращият алгоритъм на термостат включва предварителна функция, която редуцира несъответствието между отчетената от термостата температура и температурата в центъра на помещението.

Цена: 250 лв.

Информация

Термостатите имат вградени 5 регулируеми режима на работа – Комфорт, Икономичен, Парти, Ваканция и Програмен. Благодарение на режимите системата лесно може да работи спрямо желаната, предварително настроена температура. А програмираната  функция 5+1+1 дни, дава възможност за лесно програмиране на дневните.

GreenEcoTherm HT-CS01 и HT-CS02 предлагат избор между три вида настройки на сензора: Околна (вграден сензор) – за контрол на температурата на въздуха; Подова – за контрол на температурата посредством сензор за пода; Околна и подова – за контрол на въздуха и за показване температурата на пода.

Големият 4.3-инчовият цветен тъч LCD дисплей позволява на потребителят лесно да установи работния статус и да извърши програмирането. Работата с термостата е улеснена от възможността на избор на език.

Програмируем термостат GreenEcoTherm HT-CS01 с WIFI управление може да се контролира от домашната Ви WIFI мрежа, няма възможност за контрол през интернет. За целта темостата се свързва към рутера с безжична връзка и може да се контолира от смарт телефон. Tермостатът поддържа форматите за WIFI WPA и WPA2, но не и WEP. Работи с таблети и телефони Apple, както с таблети и телефони Android. За да имате достъп до термостата през Вашия смарт телефон, може да инсталирате приложението E-Thermostat за iphone или E-Thermostat за Android.
Технически данни

Ел. напрежение: 230V, 50/60Hz
Макс. ток: 16 А
Температурен диапазон: 5 °C ~ 35 °C
Околна среда: 5 °C ~ 50 °C
Точност +/- 0.5 °C
Размери: 130 х 87 х 50 мм
Степен на защита: IP30

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Програмируем термостат GreenEcoTherm HT-CS01 WIFI

Програмируем термостат GreenEcoTherm HT-CS01 WIFI