Стаен термостат Danfoss Basic Plus WT-T

Стаен термостат Danfoss Basic Plus WT-T

Стаен термостат Danfoss Basic Plus WT-T може да работи като стаен термостат и като термостат за подово отопление. Механичен стаен термостат с елегантен дизайн. Осигурява гарантирана енергийна ефективност и оптимален температурен комфорт в помещенията. Защита против замръзване.

Изчерпана наличност

Стаен термостат Danfoss Basic Plus

Като завъртите циферблата до желаната температура, оптималният топлинен комфорт в стаята е постигнат. В допълнение към температурната скалата за настройка на термостата включва символ за замръзване, позволяващ с минимален разход на енергия, избягване на замръзвания, като същевременно поддържа ниски температури в стаята. Термостатът е оборудван с диоди, които покажете зелена светлина през предния капак,  термостатът работи но без да е включено отоплението. Когато отоплението е включено, се показва червена светлина.

Стаен термостат Danfoss Basic с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.