Стаен термостат Emmeti

Стайните термостати EMMETI са предназначени за автоматично (ON/OFF) управление на изпълнителни механизми (котли, помпи, зонови вентили, радиаторни и фенкойл вентили, електрически подгреватели и др.) в системи за отопление/охлаждане в зависимост от температурата на въздуха в помещението. Чувствителния елемент представлява сдвоена метална диафрагма, пълна с разширяващ се от температурата газ. Тази конструкция позволява много точно реагиране и на минимални промени в обкръжаващата температура.

Цена: 29.00 лв.

Ресурсът на тези уреди е над 100 000 превключвания. Хистерезисът на превключване около точката на заданието е –0,5 +0,5C°. Опции: -наличие на светлинна индикация; -наличие на антисипатор /допълнително подгряващо съпротивление за намаляване на хистерезиса/.

Всички термостати са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Стаен термостат Emmeti

Стаен термостат Emmeti