Стаен термостат Finder 1C 71

Стаен термостат Finder 1C 71
Стаен термостат Finder 1C 71

Стаен термостат Finder 1C 71 програмируем с лесен за четене сензорен дисплей. 7 дена за програмиране, със стъпки за всеки час (24 часа). Диапазонът на работа е от 5 до 37 ºC и точност до 0,1 ºC. Термостатът може да бъде използван като зимен или летен регулатор, в зависимост от това дали е свързан към отоплителна или охладителна система. Лесен за монтаж и употреба. Притежава настройки ден/нощ и функция против замръзване. Когато изключите термостатът, функцията против замръзване остава активна и е възможно да бъде настроена между 2 и 8 ºC. Захранва се от две алкални батерии 1.5 V (AАА). Снабден е с индикатор за слаба батерия и опция за заключване на екрана.

Характеристики
  • Сензорен дисплей с ръково програмиране
  • Изключително компактен дизайн
  • Регулиране до 3 температурни нива
  • Функции: парти програма, калибриране, времево ръководство с настройка на календара, защита от замръзване, помпа против блокиране и калибриране
  • Настройка лято / зима
  • Просто заключване на дисплея или с 3-цифрен ПИН
  • Календар с автоматично актуализиране на лятното часово време
  • Частично или пълно заключване на дисплея с ПИН код
  • Мултифункционални и мулти-икони сензорни клавиши

Изчерпана наличност

Идеалната позиция на стаен термостат Finder 1C 71 е на около 1,5 м. над нивото на пода, на място лесно за достъп. Не монтирайте на външна стена, над отоплително тяло или на места, подложени на пряка слънчева светлина. Стайните термостати се нуждаят от въздух за правилно измерване на температурата. Не бива да бъда покрити със завеси или поставени зад мебели. Близостта с източници на топлина, като лампи и телевизори, може да попречи на термостата да работи правилно. 

Стаен термостат Finder 1C 71 с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.