Стаен термостат Finder Bliss T

Новият стаен термостат Finder Bliss T е най-новото попълнение на търговската и жилищната гама термостати. Простотата е в основата на този продукт, с големия си зашеметяващ дисплей, потребителски интерфейс, управляван от икони, опростена „двупроводна“ свързаност и издържнивост на батерията, BLISS T е идеален за тези, които се нуждаят от висококачествен и лесен начин за управление на температурата.

  • Цена:
    Изчерпана наличност

Стаен термостат Finder Bliss T позволява точен контрол на температурата в домакинските домакинства, има два температурни режима „ден / нощ“ и режим на защита от замръзване, помагащи да се осигури най-висок комфорт в дома.

Стаен термостат Finder Bliss T се захранва от 2 AA батерии (не са включени в комплекта), което позволява лесно преоборудване на старите ротационни стайни термостати и ясен LED дисплей. Функцията за заключване на дисплея предотвратява неволни действия, като по този начин намалява риска от увеличени текущи разходи. Всичко това на изключително конкурентна цена.

Стаен термостат Finder Bliss T с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Стаен термостат Finder Bliss T