Стаен термостат Finder Bliss T

Стаен термостат Finder Bliss T

Новият стаен термостат Finder Bliss T е най-новото попълнение на търговската и жилищната гама термостати. Простотата е в основата на този продукт, с големия си зашеметяващ дисплей, потребителски интерфейс, управляван от икони, опростена „двупроводна“ свързаност и издръжливост на батерията, BLISS T е идеален за тези, които се нуждаят от висококачествен и лесен начин за управление на температурата.

  • Изчерпана наличност

Стаен термостат Finder Bliss T позволява точен контрол на температурата в домакинските домакинства, има два температурни режима „ден / нощ“ и режим на защита от замръзване, помагащи да се осигури най-висок комфорт в дома.

Стаен термостат Finder Bliss T се захранва от 2 AA батерии (не са включени в комплекта), което позволява лесно преоборудване на старите ротационни стайни термостати и ясен LED дисплей. Функцията за заключване на дисплея предотвратява неволни действия, като по този начин намалява риска от увеличени текущи разходи. Всичко това на изключително конкурентна цена.

Стаен термостат Finder Bliss T

BLISS T съдържа 8-битов микроконтролер с ултра ниска мощност, стъпка на температурата 0,1, подключвано напрежение от 5 V 250 V AC с безволтов контакт и управляван от икони потребителски интерфейс, гарантирайки най-добрата технология на устройството, която позволява безпроблемна работа.

стаен термостат Finder Bliss T

Монтаж

Стаен термостат Finder Bliss  съдържа осембитов микроконтролер с ултра ниска мощност, разделителна способност 0,1, един превключващ 5 A 250 V AC „безволтов“ контакт и потребителски интерфейс, управляван от икони, осигуряващ най-добрата технология за устройството, която позволява безпроблемна работа, когато в употреба.

стаен термостат Finder Bliss T

Запитване

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги.

При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Препоръчани продукти

Алуминиеви радиатори Global VOX Алуминиеви радиатори Global VOX Алуминиеви радиатори Global VOX Алуминиеви радиатори Global VOX Алуминиеви радиатори Global VOX
Всички радиатори Комплект термовентили Термокранове Механични термоглави Електронни термоглави
Алуминиеви радиатори Global VOX Алуминиеви радиатори Global VOX Алуминиеви радиатори Global VOX Алуминиеви радиатори Global VOX Алуминиеви радиатори Global VOX
Радиаторни кранове Кит комплекти Конзоли за монтаж Подови стойки Нагреватели за радиатори

Магазин

Всички термостати предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Препоръчани връзки

Стаен термостат Finder Bliss T