Стаен термостат Honeywell CM707

Термостат CM707 е предназначен за осигуряване на автоматичен контрол и регулиране на време и температура при системи за отопление във вили и апартаменти. Той може да се използва като част от система в съчетание с комбинирани, нафтови и котли с газово запалване, термозадвижки, зонови вентили и електронагревателни системи (<5A). CM707 е конструиран с оглед максимално удобство за инсталатора, за бърз и лесен монтаж, затова на шаблонна задна платка е посочена информация за свързване и откачване на кабели. Голям LCD дисплей, разположение на бутоните, базирано на същата лесна философия на настройка, която е използвана в получилите много висока оценка продукти от серия CM20, а също и нов бутон ‘OK’ правят CM707 по-прост за монтаж и по-удобен за ползвателя. 

Изчерпана наличност

Уредът е идеален за потребителите, които искат да имат надеждно и прецизно регулиране на температура, извършвано от продукт с модерен дизайн, лесен за настройка и приложение.

До 4 всекидневни независими промени на времево и температурно ниво дават възможност за програмиране на 4 времеви и температурни двойки, съобразно с начина на Вашия живот.

Програмиране

Временна промяна на температурното задание, валидна до следващата програмирана стойност на заданието на температурата. Бутон Почивка/Ваканция осигурява спестяване на енергия, като намалява температура в продължение от 1 до 99 дни, когато обитатели са в отпуска, и отново се връща в нормален работен режим (AUTO или MANUAL) в деня на пристигане на стопаните вкъщи.

Информация за стайна температура. Памет EEPROM запазва вашата програма неограничено време. Режимът OF/Изкл. има фиксирано задание против замръзване при минимум 5°C (настройка на инсталатора), така, че тръбите в къщата никога няма да замръзнат през ноща.

Всички термостати са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Програмируем стаен термостат Honeywell CM707

Програмируем стаен термостат Honeywell CM707