Стаен термостат Honeywell CM907

Стаен термостат Honeywell CM907

Стаен термостат Honeywell CM907 е предназначен за осигуряване на автоматичен контрол и регулиране на време и температура при системи за отопление и охлаждане във вили и апартаменти. Той може да се използва като част от система в съчетание с комбинирани, нафтови котли с газово запалване, циркулационни помпи, термозадвижки, зонови вентили и електронагревателни системи (<8A).

Предимства

CM907 е конструиран с оглед максимално удобство за инсталатора, за бърз и лесен монтаж, затова на задната платка е показана схема за свързване и откачване на кабели.

Изчерпана наличност

Изключително голям LCD дисплей на стаен термостат Honeywell CM907, функционален текстови дисплей и разположение на бутони – всичко това е базирано на същата лесна философия на настройка, която е използвана в получила много висока оценка продуктова серия CM60, а също въвеждане на бутон ‘OK’ , правят термостат CM907 по-прост за монтаж и по-удобен за ползвателя.

Програми:

До 6 всекидневни независими промени на времево и температурно ниво дават възможност за програмиране на 4 времеви и температурни двойки, съобразно с начина на Вашия живот. Временна промяна на температурното задание, валидна до следващата програмирана стойност на заданието на температурата.

Режими:

Бутон Почивка/Ваканция осигурява спестяване на енергия, като намалява температура в продължение от 1 до 99 дни, когато обитатели са в отпуска, и отново се връща в нормален работен режим (AUTO или MANUAL) в деня на пристигане на стопаните вкъщи. Информация за стайна температура. Памет EEPROM запазва вашата програма неограничено време. Режимът OF/Изкл. има фиксирано задание против замръзване при минимум 5°C (настройка на инсталатора), така, че тръбите в къщата никога няма да замръзнат през ноща.

Стаен термостат Honeywell CM907 с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.