Стаен термостат IMIT TA3

IMIT TA3 е механичен термостат за контрол на температурата в помещението, удобен за използване и ергономичен, той ви позволява да изберете най-оптималния температурен диапазон за комфорт във вашият апартамент или къща. Термостат отговаря на европейските стандарти EN 60730-1 и EN 60730-2-9, както и регулаторна документация VT 73/23 / ЕИО и E.M.S. 89/336 / ЕИО. Устройството е сертифицирано за работа в Европейския съюз. Лесен за инсталация и работа.​

Изчерпана наличност

Сред основните характеристики са, широк диапазон на работната температура от 5 до 30°C и плавно регулиране на температурата с по-малко от един градус (0.4°С). Висока степен на защита (IP 20), първи клас изолация, бързи темпове на промяна в работната температура (1°С-15мин), наличие на превключващи контакти. Максималната стойност на мощността превключващи контакти 2.5A / 250 V, ключът работи и при напрежение по-малко от един волт. Не изисква специални условия за съхранение, надеждна и стабилна кутия безопасно издържаща на висока влажност. Монтаж на вертикални повърхности.

Всички термостати са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Стаен термостат IMIT TA3

Стаен термостат IMIT TA3