Стаен термостат Regulus TP08

Програмируем термостат за контрол и регулиране на температура при системи за отопление и охлаждане. По време на работа на дисплея се показва реалната температура в стаята, както часът и денят от седмицата; избраната програма и нейното графично изображение; влючен/изключен; избор на температура извън програмата и избраната температура (икономика – комфорт). TP08 предлага избор от 8 предварително зададени програми (0-6 и 8) и 8 програми за приспособяване към потребителя (10-16 и 18). Могат да бъдат настоени две температурни нива (икономика и комфорт) между 5 и 35°C.

Изчерпана наличност

Информация

Програма номер 8 е против замръзване, затоплянето се включва, когато температурата падне под 5°C.  Тогава измерената температура и символът dF (размразяване) мигат на дисплея, редувайки се.

Термостатът е предназначен за употреба на закрито (във Вашият дом). Трябва да бъде поставен на вътрешна стена на около 150 см. над пода, на подходящо място, където промените в стайната температура могат да бъдат отчетени, благодарение на свободното циркулиране на въздуха. Не монтирайте термостата над топлинни източници (телевизор, печка, хладилник и т.н.), на места изложени на пряка слънчева светлина или влажни помещения.

Спецификации

Модел: TP 08
Работна температура: -10 до +50 °C

Регулируем диапазон на температурата: 5-35°C (с 0,5°С стъпки)
Интервал на засичане на температурата: 10s
Температура на защита против замръзване: 5°C
Брой на седмични програми: 7 + 8 + против замръзване
Програми за дни: Mo, Tu, We, Th, Fr, Sa, Su
Брой на възможните ежедневните промени: 24 с 1-часови стъпки
Източник на захранване: 24-230VAC
Батерии: 2x AA 1,5 V
Защита: IP 30

Всички термостати са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Програмируем стаен термостат Regulus TP08

Програмируем стаен термостат Regulus TP08