Стаен термостат Salus ERT22

Стаен термостат Salus ERT22 е температурен контролер за фина електрическа настройка на отоплителни системи с гореща вода. Желаната температура може да бъде настроена много лесно и удобно. Използва се за управление на задвижващите механизми на електротермичните клапани или други електрически устройства. Терморегулаторът на Salus е с широчинно-импулсна модулация (PWM), притежава функция за предпазване на клапаните и функция за понижаване на температурата.

С предварителна заявка – доставка до 14 дни.

Цена: 46,00 лв.

При отоплителните системи с лъчист панел често има проблем с прекомерното отопление, помещенията продължават да се затоплят дори след достигане на желаната температура и затваряне на клапана. Стаен термостат Salus ERT22 разрешава този проблем електронно и изключително ефективно, като използва така наречената широчинно-импулсна модулация. Сравнявайки непрекъснато зададената температура с действителната, продължителността на работа на задвижващите механизми на клапаните се регулира, така че температурата почти никога не надвишава или не пада под зададената. По този начин желаната температурна настройка се регулира прецизно и удобно. Когато Стаен термостат Salus ERT22 се използва с радиатор или конвекторна отоплителна система, широчинно-импулсната модулация може да се изключи, ако е необходимо.

Термостатът предлага възможност за избор между функция на отопление и функция на охлаждане, както и автоматичното активиране на функцията за охлаждане, когато е необходимо.

Стаен термостат Salus ERT22 притежава функция за предпазване на клапаните, за да гарантира, че те са подвижни и готови за употреба, дори когато не се използват за продължителни периоди от време, например през лятото. Веднъж седмично за кратко, дори когато не се изисква затопляне, задвижващите механизми отварят клапаните. Таза функция може да се изключи, ако не е необходимо.

Контролът на времето и температурното ниво на системата за отопление е сред най-добрите начини за икономично управление на топлинната енергия. Стаен термостат Salus ERT22 разполага с вградена функция за понижаване на температурата, която Ви позволява автоматично да намалите зададената температура с 4K, без да се налага монтирането на скъпи допълнителни устройства за контролера на котела. Това „нощно понижаване“ може да се активира с външен сигнал, контролер за времето от клемен блок или чрез стандартен външен таймер.

Всички термостати са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Терморегулатор Salus ERT22

Терморегулатор Salus ERT22