Стаен термостат Salus ERT30 230V

Дигиталният електронен стаен термостат ERT30 230V се използва за регулиране на температурата в сухи затворени помещения и максимална относителна влажност 95% (без кондензация). Желаната температура може много бързо и лесно да бъде регулирана с помощта на бутоните (-) и (+). Тази система за електронен контрол гарантира, че зададената стайна температура ще бъде поддържана почти без колебание и, когато е необходимо, ще се активира автоматично намаляване на температурата.

С предварителна заявка – доставка до 14 дни.

Стаен термостат Salus ERT30 230V

Стаен термостат Salus ERT30 230V

Salus ERT30 230V

Salus ERT30 230V

Стаен термостат Salus ERT30

Стаен термостат Salus ERT30

Цена: 55.00 лв.

Информация

Стаен термостат Salus ERT30 230V, всеки път, когато натиснете някой бутон, автоматично се включва подсветката на дисплея. Ако в продължение на 5 секунди не бъде натиснат никакъв бутон, осветеността на дисплея ще се изключи автоматично. Чрез натискане на бутоните + или – можете да достигнете до екрана за настройка на желаната температура. Сега можете да променяте тази температура със стъпка от 0.5 °С чрез натискане на бутоните + или -, докато достигнете желаната температура. Не е възможно да се зададат температури под 10 °С или над 35 °С. Ако никакъв бутон не бъде натиснат в продължение на 5 секунди, Стаен термостат Salus ERT30 230V автоматично ще приеме промяната на желаната температура и ще се върне към стандартното състояние на дисплея. Чрез едновременното натискане задържане за поне 3 секунди на бутоните + и -, се активира или деактивира режима на защита от замръзване. Ако режимът на защита от замръзване бъде активиран, това ще бъде индикирано от мигането на символа # на дисплея. В този режим, няма възможност за промяна на желаната температура.

Монтаж

Монтаж на стена

Преди да монтирате термостата, отстранете капака на корпуса от основната кутия.

Следвайте стъпките, описани по-долу:

1. Развийте винта от долната страна.

2. Отворете корпуса, като отстраните и повдигнете капака на кутията от долната страна.

3. Закрепете здраво основния панел към стената с предоставените винтове или в шлиц гнездото на крепежната планка.

Идеалната позиция на Терморегулатор Salus ERT30 е на около 1,5 м. над нивото на пода, на място лесно за достъп. Не монтирайте на външна стена, над отоплително тяло или на места, подложени на пряка слънчева светлина. Стайните термостати се нуждаят от въздух за правилно измерване на температурата. Не бива да бъда покрити със завеси или поставени зад мебели. Близостта с източници на топлина, като лампи и телевизори, може да попречи на термостата да работи правилно. 

Спецификации

Модел: Salus ERT30 230V
Тип: Стаен термостат
Температура на съхранение: -20°C – 60°C
Температура на работа: 0°C – 40°C
Регулируема температура: 10°C – 35°C
Точност на температурата : 0,5°C
Брой на температурните нива: 1
Хистерезис: 0,5°C
Комутация до: 10 (3) А
Работно напрежение: 230 V AC / 50 Hz
Макс. брой задвижки : 5 броя – 3 W
Клас на защита: IP 30

Ръководство на потребителя

Всички термостати са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Стаен термостат Salus ERT30 230V

Стаен термостат Salus ERT30 230Vе