Стаен термостат Salus ERT30 24V

Дигиталният електронен стаен термостат ERT30 24V се използва за регулиране на температурата в сухи затворени помещения и максимална относителна влажност 95% (без кондензация). Желаната температура може много бързо и лесно да бъде регулирана с помощта на бутоните (-) и (+). Тази система за електронен контрол гарантира, че зададената стайна температура ще бъде поддържана почти без колебание и, когато е необходимо, ще се активира автоматично намаляване на температурата.

С предварителна заявка – доставка до 14 дни.

Стаен термостат Salus ERT30 24V

Стаен термостат Salus ERT30 24V

Salus ERT30 24V

Salus ERT30 24V

Стаен термостат Salus ERT30

Стаен термостат Salus ERT30

Цена: 58.00 лв.

Стаен термостат Salus ERT30 24V, всеки път, когато натиснете някой бутон, автоматично се включва подсветката на дисплея. Ако в продължение на 5 секунди не бъде натиснат никакъв бутон, осветеността на дисплея ще се изключи автоматично. Чрез натискане на бутоните + или – можете да достигнете до екрана за настройка на желаната температура. Сега можете да променяте тази температура със стъпка от 0.5 °С чрез натискане на бутоните + или -, докато достигнете желаната температура. Не е възможно да се зададат температури под 10 °С или над 35 °С. Ако никакъв бутон не бъде натиснат в продължение на 5 секунди, Стаен термостат Salus ERT30 24V автоматично ще приеме промяната на желаната температура и ще се върне към стандартното състояние на дисплея. Чрез едновременното натискане задържане за поне 3 секунди на бутоните + и -, се активира или деактивира режима на защита от замръзване. Ако режимът на защита от замръзване бъде активиран, това ще бъде индикирано от мигането на символа # на дисплея. В този режим, няма възможност за промяна на желаната температура.

Всички термостати са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Стаен термостат Salus ERT30 24V

Стаен термостат Salus ERT30 24V