Стаен термостат Salus RT520

Стаен термостат Salus RT520
Стаен термостат Salus RT520

Стаен термостат Salus RT520 служи за жично управление на отоплителни устройства. Работата му се състои в поддържане на комфортни условия в помещението съгласно графика за работа или зададената от потребителя постоянна температура. Регулаторът се свързва непосредствено с котела.

Управлението може да става по два начина:
  • активиране на топлоизточника чрез затваряне на контактите в отоплителното устройство, оборудвано с вход за свързване на термостат ON/OFF.
  • модулация на мощността на котела посредством комуникация чрез OpenTherm (OT+ 4.0). Двустранната комуникация между котела и регулатора, от една страна, и модулацията на мощността на котела от друга осигурява максимална производителност и комфорт.

Какво е технологията OpenTherm

Цена: 143.00 лв.

Характеристики на продукта:

  • автоматично откриване на протокол OT+ 4.0 и регулиране на температурата на топлата вода за битови нужди
  • възможност за избор на хистерезис или вграден алгоритъм TPI за всички видове отопление
  • работа според графиците , или постоянен ръчен режим
  • сервизен режим, защитен с PIN код
  • ограничаване на максималната/минималната температура
  • възможност за временна промяна на температурата (презаписване до следващата промяна на програмата)
Стаен термостат Salus RT520

Стаен термостат Salus RT520

Стаен термостат Salus RT520 с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.