Стаен термостат Salus T105

Стаен термостат Salus T105
Стаен термостат Salus T105

Стаен термостат Salus T105 е стилен и точен програмируем стаен термостат с осветен, голям и лесен за четене LCD дисплей. Програмируемият термостат Ви позволява да настоите включването и изключването на отоплителната система, както и температура на работа, според Вашите нужди. Режимът за седмично програмиране е улеснен, 9 програми (6 по подразбиране, 3 индивидуални). Снабден с функция против замръзване, режим Ваканция и сервизен. Термостатът е със стилен корпус, лесен за монтаж и употреба. Проектиран за работа във Вашия дом или офис. T105 е  изработен от висококачествени материали, с възможност за изменение на хистерезиса с помощта на удобни бутони. Захранва се от две алкални батерии (АА).

изчерпана наличност

Можете да настоите различна температура в определено от Вас време на деня, 9 програми (6 по подразбиране, 3 индивидуални). Когато стайната температура падне под настроената, термостатът включва отоплителната система и съответно изключва след достигане й.

След монтиране и включване на термостатът за първи път, всички индикатори на дисплея ще премигват за две секунди. След това стаен термостат Salus T105 ще работи с нормален режим, показвайки на дисплея температурата в стаята.

Функции

Състоянието и операцията ясно са показани на LCD дисплея. Този дисплей предоставя на потребителя ясна индикация за настоящата температура в стаята и състоянието на отоплителната система. Има няколко потребителски контролера за T105, правейки термостата лесен за употреба.

Включвайки термостатът на по-висока температура няма да затопли стаята по-лесно. Бързината на затопляне зависи от отоплителната система, например размера на радиаторите или котела. Същото важи и за охлаждане.

Стаен термостат Salus T105 с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.