Стаен термостат Salus WQ610

Стаен термостат Salus WQ610
Стаен термостат Salus WQ610

Стаен термостат Salus WQ610. Управлението с новия ни стаен термостат може да стане по два начина:

  • Традиционно: активиране на източника на топлина чрез On/Off контакт в отоплителното устройство, оборудвано с вход за включване/изключване от външен термостат.
  • Модулация на изхода на котела посредством комуникация по протокол OpenTherm (OT+4.0) и да сега вече може да ограничавате максималната температура на котела! Това е задължително условие при работа с подово отопление. Нещо повече WQ регулаторите подържат модулацията на котела в нискотемпературен – кондензен режим при газови котли.

Стаен термостат Salus WQ610 се използва за управление на отоплителни устройства. Той е проектиран да поддържа топлинни условия в помещенията според работния график или температурата, зададена от потребителя. Освен това предоставя възможност за временна промяна на параметрите, с други думи, промяна на желаната температура до следващата промяна на програмата, което е полезно в ситуации, когато е необходима моментна промяна в ритъм на вашият ден: по-ранно завръщане от работа, парти, което продължава до късните часове и т.н. Може да използвате и вариант за постоянна промяна на желаната температура, без значение от действащата програма (ръчен режим).

Какво е технологията OpenTherm

Цена: 251.00 лв.

Благодарение на вградения алгоритъм за управление на ITLC (избираем или с хистерезис), устройството ви позволява лесно и точно да получите и поддържате зададената температура. ITLC (Internal Temperature Load Compenation) е технологично усъвършенстван алгоритъм за поддържане на температурата, който:

  • Модулира времето за пускане/спиране на отоплението-котела, като по този начин осигурява оптимален контрол върху отоплителната система – избраната температура се достига в рамките на зададеното време, без да я превишава.
  • С функцията Оптимизиран Старт/Стоп избирате каква температура да имате и дори в точно определен час
  • Този тип регулиране осигурява ефективна и икономична работа на системата за намаляване на загубите, т.е. охлаждане или прегряване на жилищното пространство.
ITLC е подходящ

за управление на всякакъв вид отопление (подово, радиаторно, електрическо), с най-висока ефективност, постигната съвместно с котела или термопомпата. Вие избирате вида отопление и регулатора автоматично се настройва за работа по съответната температурна крива (закон за управление) отчитайки спецификите на вида отопление и ежеминутната промяна на стайната температура в зависимост от външни фактори (самообучение):

  • подовото отопление е характерно с голяма инерционност, бавно загрява и прегряването е твърде вероятно. ITLC за подово работи съобразно с тези характеристики, като гарантира не прегряване.
  • точно обратното е отопление с радиатори, при което загряването и охлаждането се случват относително бързо. ITLC за радиатори работи съобразно с тези характеристики, като отчита промяна в стайната температура 24ч в денонощието.

Стаен термостат Salus WQ610 с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.