Стаен термостат Watts Belux

Стаен термостат Watts Belux digital е произведен и проектиран, за да ви даде идеалната комфортна температура през деня според Вашите нужди по всяко време. Инсталира се бързо и лесно, защото е свърван само с два кабела за Вашата система за отопление или охлаждане. За захранване използва две 1,5V алкални батерии (тип ААА), които издържат около година. Модерният и елентен дизайн на термостатът включва голям дисплей, което Ви помага по-лесно да виждате температурата и данните на системата, както и точният контрол на желаната температура с натискането на един бутон.

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

Цена: 62.00 лв.

Температура на съхранение -10°С до +50°С

Регулируема температура: +5°С до +36.5°С

Точност на измерване на температурата: 0.2°С

Измерване на температурата: на всеки 20 секунди

Защита против замръзване: 5°С (докато е изключен)

Графичен екран: LCD

Захранване: 2 х 1.5V (AAA)

Размери: 78 х 78 х 26 мм.

Електронна защита: Клас II IP30

Всички термостати са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Стаен термостат Watts Belux

Стаен термостат Watts Belux