Стаен термостат Watts BT-DP

Електронен програмируем термостат с LCD дислей, специално проектиран за контрол и управление на всички видове отоплителни и охладителни инсталации. Предназначен за използване на закрито, във Вашият дом, офис или индустриални сгради. Стаен термостат Watts BT-DP е с модерен дизайн. Окабеляването и монтажът са опростени. Възможност за програмиране на всеки ден от седмицата, с промени в желаната температура на всеки 30 минути. Притежава функция за лесно създаване на програма; временно пренебрегване на програмата; програма за ваканция. Има функция против замръзване, която работи, когато термостатът е изключен. Две батерии ААА издържат около 2 години. Притежава също опция за външен датчик с няколко възможности за регулиране (под, комбинирана).

Изчерпана наличност

Цена: 78.00 лв.

Температура на съхранение -10 ° C до + 50 ° C
Регулируема температура: 0 ° C – 40 ° C
Точност на измерване на температурата: 0.1 ° C
Измерване на температурата: на всеки 20 секунди
Защита против замръзване (Ваканция): 10 ° C (регулируема)
Графичен екран: LCD
Захранване: 2 х 1.5V (AAA)
Електронна защита: Клас II IP30

Всички термостати са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Програмируем стаен термостат Watts BT-DP

Програмируем стаен термостат Watts BT-DP