Интернет стайни термостати

Интернет контролирани безжични стайни термостати с възможност за седмично програмиране, безжична комуникация, управление пред смартфон, таблет или компютър. Стайните термостати са предназначение за монтаж към отоплителната система с цел контрол на температурата и икономия на разходите за отопление или охлаждане. Удобни и практични с управление през интернет и възможност за постоянен контрол.

Управление

Някои от моделите интернет термостати се управляват от безжичен контролер инсталиран в помещението, както и от мобилно приложение за смартфон или таблет. Термостатите могат да се управляват от смартфони с Android или iOS. Всички модели стайни термостати са предназначени за прецизен контрол на отолението и притежават различни функции, според модела и спецификацията на Вашата отоплителна система.

Интернет стайни термостати

Интернет стаен термостат GENERAL HT500 SET

GENERAL HT 500 SET
Интернет контролиран
Цена: 199.00 лв.

Honeywell Lyric T6R Wi-Fi

Honeywell Lyric T6R
Интернет контролиран
Цена: 499.00 лв.

Finder Bliss WiFi

Finder Bliss WiFi
Интернет контролиран
Цена: 219.00 лв.

Интернет контролиран стаен термостат HONEYWELL Y87RF

Honeywell Y87RF
Интернет контролиран
Цена: 480.00 лв.

Salus iT500

Salus iT500
Интернет контролиран
Цена: 395.00 лв.

Интернет контролиран термостат Salus RT300i

Salus RT310i
Интернет контролиран
Цена: 260.00 лв.

WI-FI BOX DpRemote

DpRemote WI-FI Box
за камини ARTEL
Цена: 240.00 лв.

За всички интернет стайни термостати осигуряваме монтаж, настройка, инсталиране на необходимото приложение, обучаване на хората които ще използват термостата, гаранционна и след гаранционна поддръжка. Консултация за модел стаен термостат, функции, екстри и цени.

Интернет контролиран стаен термостат HONEYWELL Y87RF с OpenTherm

OpenTherm (OT+ 4.0) двупосочна комуникация между котел и терморегулатор. Термостатът модулира мощността на котела, за постигане на максимална ефективност и комфорт, разполага с автоматично разпознаване на протокол OT+, показва кодовете на възникнали грешки на котела и регулиране на битовата топла вода.

Интернет контролиран стаен термостат Honeywell Lyric T6R Wi-Fi – GPS Контрол

Използването на режима GPS контрол и локация на местоположението, намалява температурата във Вашия дом когато се отдалечите от дома или повишава температурата във Вашия дом, когато се приближавате. Настройка на разтоянието за включване и изключване от 500 мерта до 800 километра.

Всички интернет стайни термостати са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.