Интернет контролиран стаен термостат Salus iT500

Интернет контролиран термостат Salus iT500 – управлявайте Вашата отоплителна систена и топла вода от всяка точка на света. Управление през WEB базирано приложение за компютър, приложение за Андроид и Айфон. Безжичен термостат Salus iT500 е стилен, точен и с лесен за управление сензорен дисплей. Комплектът се състои се от 3 части: iT500TR предавател, регулиращ температурата с възможност за управление през интернет; iT500RX приемник, свързващ се с отоплителната система;  iTG500 гейтуей включващ се към рутер. Частите се свързват помежду си на радиочестота 868 Mhz, което гарантира стабилен и устойчив на смущения сигнал. Притежава лесен режим за седмични програми с до 6 ежедневни промени на температурата. Термостатът притежава функция против замръзване, както и функция Ваканция и Еко. Лесен за монтаж и употреба, изработен е от висококачествени компоненти и 24 месечна гаранция. 

Управление

За да управлявате термостата iT500 чрез Интернет, а така също и през приложения за смартфони е необходимо да регистрирате iT500 на нашия интернет сайт: salus-it500.com Когато влезете в нашия сайт, изберете подходящия за Вашата държава език натиснете знамето на Вашата държава.

След регистрацията на iT500, можете да изтеглите приложението за смартфон от Google Play (Android) или App Store (iOS) в зависимост от типа смартфон, който използвате и неговата операционна система. Намерете приложението за iT500 в съответния магазин или сканирайте съответния QR-код. Приложението ще започне да се изтегля автоматично и веднага след инсталирането му може да използвате функциите на iT500.

Цена: 395.00 лв.

iTG500 гейтуей

Лесна инсталация Plug & Play. Гейтуей iTG500, който е част от комплекта, дава връзка с Интернет. Кабел E-thernet също е част от комплекта. Размери 90мм x 40мм x 25мм.

iT500TR Интернет стаен термостат на температура

iT500 това е иновационен регулатор на температура, който има възможност за управление чрез Интернет, като и директно чрез регулатор. За управление чрез Интернет трябва да се инсталира и свързва допълнителни устройства (регулатор, приемник, гейтуей който трябва да е свързан с домашен рутер). След това трябва да се регистрира продукт на www.salus-controls.pl – влезте с потребителско име на сървъра и добавете устройството (въведете сериен номер който е маркиран под батериите на термостата). От този момент термостата може да се управлява чрез Интернет или смартфон с система Android или IOS. 

Приемник iT500RX

iT500RX се свързва с отоплително устройство по жичен път. Работа на обхват 868MHz гарантира силен и устойчив за смущения сигнал. Високотехнологична система MGC (Multi Generated Coding) гарантира уникалността на кодиране и стабилността на сигнал между приемник и регулатор. Приемникът има два контролирани изходи – NO (нормално отворено) включи/ NC (нормално затворено) изключи 5(3) A / 16(5) A. Размери 150мм x100мм x 35мм.

Интернет контролиран термостат Salus iT500

Как да настроите iT500 за отопление на една зона или за едно отопление в зона плюс контрол на горещата вода

Как да настроите режима на отопление или охлаждане на iT500

Как да излезете от безопасен режим на iT500 и iT500 приемник

Всички термостати са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Интернет контролиран термостат Salus iT500

Интернет контролиран термостат Salus iT500