Интернет стаен термостат HONEYWELL Y87RF

Интернет стаен термостат HONEYWELL Y87RF
Интернет стаен термостат HONEYWELL Y87RF Интернет стаен термостат HONEYWELL Y87RF
Интернет стаен термостат HONEYWELL Y87RF Интернет стаен термостат HONEYWELL Y87RF

Интернет стаен термостат HONEYWELL Y87RF с лесно управление и достъп от всяка точка на света. Контрол на отоплението във Вашият дом от компютър, таблет или смартфон. Управление на една отоплителна зона със стаен термостат Honeywell Y87RFC, модул следящ температурата в помещението и изпращащ сигнал на приемника OpenTherm R8810A които изключва и включва котела или друг уред при достигане или спадане от зададената температура. WiFi гейтуей RFG100 поддържа непрекъсната връзка със стайният термостат и интернет приложението, седмично програмиране на отоплителната система, информация за температурата в реално време, настройка на различни режими на работа – Икономичен режим, режим Извън дома, режим Изключено, система за комфорт.

Цена: 342.00 лв.

Интернет стаен термостат HONEYWELL Y87RF управление през ИНТЕРНЕТ – регистрация на Total Connect Comfort

Управление на режимите – Икономичен, Извън дома и Изключен, задаване на температура и време през което да се поддържа. Предоставяне на други потребители достъп до Вашите места, за да им позволите да управляват отоплителната Ви система. Най-малко един имейл адрес за място е необходим за получаване системни имейл известия и сигнали. Предпочитанията за сигнали могат да бъдат конфигурирани в приложението Total Connect Comfort Europe в менюто за задаване на настройки на мястото и в менюта за задаване на зони.

Интернет стаен термостат HONEYWELL Y87RF Интернет стаен термостат HONEYWELL Y87RF Интернет стаен термостат HONEYWELL Y87RF Интернет стаен термостат HONEYWELL Y87RF
Управление през приложение за Android и iOS

Управление на режимите – Икономичен, Извън дома и Изключен, задаване на температура и време през което да се поддържа. Седмично програмиране по дни от понеделник до неделя. Неограничено задаване на програми за деня. Задаване на програми през 10 мин. и през 0,5°C. Възможност за управление на охранителна система през приложението. Показване на температурата навън и прогноза за времето. Обновяване на софтуера.

Говори с Alexa у дома

Използвайте гласовата услуга на Amazon Echo  вкъщи. Просто говорете с нея, кажете й, че Ви е студено и тя ще включи отоплението.

Проектиран да работи в хармония с всичките ви други интелигентни технологии, това е още един чудесен начин да поддържате връзката си и да направите дома си по-умен, сега и в бъдеще.

Интернет стаен термостат HONEYWELL Y87RF с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.