Интернет стаен термостат HONEYWELL Y87RFИнтернет стаен термостат HONEYWELL Y87RF Интернет стаен термостат HONEYWELL Y87RF
Интернет стаен термостат HONEYWELL Y87RF Интернет стаен термостат HONEYWELL Y87RF

Интернет стаен термостат HONEYWELL Y87RF с лесно управление и достъп от всяка точка на света. Контрол на отоплението във Вашият дом от компютър, таблет или смартфон. Управление на една отоплителна зона със стаен термостат Honeywell Y87RFC, модул следящ температурата в помещението и изпращащ сигнал на приемника OpenTherm R8810A които изключва и включва котела или друг уред при достигане или спадане от зададената температура. WiFi гейтуей RFG100 поддържа непрекъсната връзка със стайният термостат и интернет приложението, седмично програмиране на отоплителната система, информация за температурата в реално време, настройка на различни режими на работа – Икономичен режим, режим Извън дома, режим Изключено, система за комфорт.

Цена: 342.00 лв.
Интернет стаен термостат HONEYWELL Y87RF управление през ИНТЕРНЕТ – регистрация на Total Connect Comfort

Управление на режимите – Икономичен, Извън дома и Изключен, задаване на температура и време през което да се поддържа. Предоставяне на други потребители достъп до Вашите места, за да им позволите да управляват отоплителната Ви система. Най-малко един имейл адрес за място е необходим за получаване системни имейл известия и сигнали. Предпочитанията за сигнали могат да бъдат конфигурирани в приложението Total Connect Comfort Europe в менюто за задаване на настройки на мястото и в менюта за задаване на зони.

Интернет стаен термостат HONEYWELL Y87RF Интернет стаен термостат HONEYWELL Y87RF Интернет стаен термостат HONEYWELL Y87RF Интернет стаен термостат HONEYWELL Y87RF
Управление през приложение за Android и iOS

Управление на режимите – Икономичен, Извън дома и Изключен, задаване на температура и време през което да се поддържа. Седмично програмиране по дни от понеделник до неделя. Неограничено задаване на програми за деня. Задаване на програми през 10 мин. и през 0,5°C. Възможност за управление на охранителна система през приложението. Показване на температурата навън и прогноза за времето. Обновяване на софтуера.

Говори с Alexa у дома

Използвайте гласовата услуга на Amazon Echo  вкъщи. Просто говорете с нея, кажете й, че Ви е студено и тя ще включи отоплението.

Проектиран да работи в хармония с всичките ви други интелигентни технологии, това е още един чудесен начин да поддържате връзката си и да направите дома си по-умен, сега и в бъдеще.Интернет стаен термостат HONEYWELL Y87RF с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.


Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.


Интернет стаен термостат HONEYWELL Y87RF

Интернет стаен термостат HONEYWELL Y87RF

Интернет стаен термостат HONEYWELL Y87RF