Интернет стаен термостат Salus RT310i

Интернет стаен термостат Salus RT310i
Интернет стаен термостат Salus RT310i
Интернет стаен термостат Salus RT310i Интернет стаен термостат Salus RT310i
Интернет стаен термостат Salus RT310i Интернет стаен термостат Salus RT310i

Интернет стаен термостат Salus RT310i включва и изключва отоплителната система, когато е необходимо. Работи чрез измерване температурата на въздуха, включване на отоплението когато температурата на въздуха падне под настройката на термостата, и изключва след като тази зададена температура е достигната.

Програмиране

SALUS RT310i е програмируем термостат с възможност за управление от Smart телефон. Термостатът RT310i ще се превключи Вашата отоплителна система, ако е необходимо, в зависимост от зададената от вас температура, локално на устройството или отдалечено с помощта на специално предназначеното приложение за мобилен телефон с Android или iOS операционна система.
Настройката на стайният термостат с по-висока температура няма да накара стаята да се загрее по-бързо. Колко бързо ще се загрее стаята зависи от проекта на отоплителната система, например размера на бойлера и радиаторите. Нито една от настройките не оказва влияние върху това колко бързо се загрява или охлажда стаята. Изключването на стаен термостат на по-ниска температура ще доведе до по-ниска температура в помещението и спестяване на енергия.

Настройка

Начинът да настроите и използвате стайния термостат е да намерите най-ниската настройка на температурата, която ви е необходима. Най-добрият начин да направите това е да настроите стайния термостат на ниско ниво температура – да речем 18 ° C – и след това увеличавате с една степен всеки ден, докато не се чувстват удобно с температура. Стайните термостати се нуждаят от свободен въздушен поток, за да усетят температурата, така че те не трябва да се покриват от завеси или блокират от мебели. Необичайни уреди, телевизори, стенни или настолни лампи може да попречат на термостата да работи правилно.

изчерпана наличност

RT300i гейтуей

Лесна инсталация Plug & Play. Гейтуей RT310i, който е част от комплекта, дава връзка с Интернет. Кабел E-thernet също е част от комплекта. Размери 90мм x 40мм x 25мм.

Интернет стаен термостат Salus RT310i

RT310i това е иновационен регулатор на температура, който има възможност за управление чрез Интернет, като и директно чрез регулатор. За управление чрез Интернет трябва да се инсталира и свързва допълнителни устройства (регулатор, приемник, гейтуей който трябва да е свързан с домашен рутер). След това трябва да се регистрира продукт на www.salus-controls.pl – влезте с потребителско име на сървъра и добавете устройството (въведете сериен номер който е маркиран под батериите на термостата). От този момент термостата може да се управлява чрез Интернет или смартфон с система Android или IOS. 

Приемник RT300i

RT310i се свързва с отоплително устройство по жичен път. Работа на обхват 868MHz гарантира силен и устойчив за смущения сигнал. Високотехнологична система MGC (Multi Generated Coding) гарантира уникалността на кодиране и стабилността на сигнал между приемник и регулатор. Приемникът има два контролирани изходи – NO (нормално отворено) 16(5) A. Размери 150мм x100мм x 35мм.

Инсталиране, сдвояване и настройка на интернет термостат Salus RT310i

Комплекта на интернет термостат Salus RT310i съдържа

Интернет стаен термостат Salus RT310i

Интернет стаен термостат Salus RT310i с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.