Интернет стаен термостат Salus RT310iSPE

Интернет стаен термостат Salus RT310iSPE

Интернет стаен термостат Salus RT310iSPE е регулатор с възможност за управление чрез интернет Взаимодейства с устройства, оборудвани с кабел с щепсел, напр. електрически радиатори, циркулационни помпи. Работата му се състои в поддържане на комфортни условия в помещението съгласно зададената температура. Препоръчва се за управление напр. на циркулационни помпи. Посредством специалното приложение RT310i се извършва смяна на параметрите, може да се създават графици за работа или дистанционно да се включва/изключва дадено устройство.

Цена: 382.00 лв.

Характеристики на продукта:
• фабрично сдвоен и готов за работа комплект
• алгоритъм на управление TPI
• автоматично подновяване на сигнала
• възможност за промяна на настройките на хистерезиса (приложение RT310i)
• регулируема температура на защитата срещу замръзване 5 – 9°C (приложение RT310i)
• универсални комуникационни кодове

Интернет стаен термостат Salus RT310iSPE
Интернет стаен термостат Salus RT310iSPE

Интернет стаен термостат Salus RT310iSPE с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване за интернет стаен термостат Salus RT310iSPE напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички интернет стайни термостат Salus предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.