Интернет термостат WI-FI BOX DpRemote

Интернет термостат WI-FI BOX DpRemote
Интернет термостат WI-FI BOX DpRemote
Интернет термостат WI-FI BOX DpRemote

Интернет термостат WI-FI BOX DpRemote Box – контрол на топлината в дома Ви. Забрави ли сте да програмирате, или просто да включите или изключите камината? ARTEL предвижда нуждите на своите клиенти, където и да са. С новото приложение за смартфони – DpRemote можете да контролирате топлината в дома си според Вашите нужди. С  WI-FI Box решавате проблема с времето и разстоянието от работата до вкъщи. 

Приложимо само да пелетни камини ARTEL !!!
ARTEL ELITE FIRE   –   ARTEL EASY S8
ARTEL EASY M10   –   ARTEL EASY L12

Цена: 240.00 лв.

Интернет термостат WI-FI BOX DpRemote с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване за интернет термостат WI-FI BOX DpRemote напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички интернет термостати WI-FI BOX DpRemote предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.