WI-FI BOX DpRemote

DrRemote WI-FI Box – контрол на топлината в дома Ви. Забрави ли сте да програмирате, или просто да включите или изключите камината? ARTEL предвижда нуждите на своите клиенти, където и да са. С новото приложение за смартфони – DpRemote можете да контролирате топлината в дома си според Вашите нужди. С  WI-FI Box решавате проблема с времето и разстоянието от работата до вкъщи. 

Приложимо само да пелетни камини ARTEL !!!

ARTEL ELITE FIRE   –   ARTEL EASY S8

ARTEL EASY M10   –   ARTEL EASY L12

Цена: 240.00 лв.

По всяко време, където и да сте, DpRemote Ви позволява с уветеност да контролирате топлината на дома си.

Далеч от дома?

Тръгнахте и забравихте да изключите камината?

Или планирате великолепен уикенд във Вашата вила в планината, но се страхувате че е етвърде студено?

Дистанционно решение

ARTEL Ви предлага решение на Вашите проблеми, където и да сте, по всяко време.

DpRemote Ви помага

С новото приложение за смартфони dpremote, дистанционно можете да се справите с топлината на Вашият дом, според нуждите Ви.

Всички термостати са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

WI-FI-Box DpRemote

WI-FI Box DpRemote