Централи

Централните контролери се изолзват за управление за отоплителни системи. Осигуряват връзка за всички стайни термостати, термостати за котел, електронни термоглави, електрически задвижки, клемни шини и други компоненти. Вграден гейтуей за връзка с интернет и възможност за командване и управление за системата през компютър, таблет или смартфон. Програмиране, настройка и мониторинг на всички отоплителни зони. Управление на циркулационна помпа, котел, камина бойлер и др.

Централен контролер
Danfoss Link™ CC WI-FI
Цена: 595 лв.

Централен контролер Homematic IP

Централен контролер
Homematic IP
Цена: 225 лв.

Модули за управление

Модули за управление и клемни шини се използват за управление на повече електрически темовентили или електрически термозадвижки. Използването на шина позволява интелигентно управление на котел, горелка и циркулационни помпи. Изгасва котела/горелката при затворени всички отоплителни кръгове и спира циркулационната помпа със малко закъснение с цел предпазване на помпата. При включване на една отоплителна зона циркулационната помпа се включва и шината подава сигнал на котела/горелката за запалване. Клемните шини могат за се комбинират с различни стайни термостати от същия производител и серия. Различните модели на клемите шини работят с кабелно свързване, както и с безжично. Контролът на времето и температурното ниво на системата за отопление е сред най-добрите начини за икономично управление на топлинната енергия.

Salus KL06 24V

Salus KL06-M 230V
6 зони, жична
Цена: 119 лв.

Salus KL06 24V

Salus KL06 24V
6 зони, жична
Цена: 254 лв.

Salus KL06RF

Salus KL06RF
6 зони, безжична
Цена: 430 лв.

Salus KL10

Salus KL10
8 зони
Цена: 408 лв.

Salus KL08NSB

Salus KL08NSB
8 зони, безжична
Цена: 190 лв.

GreenEcoTherm
8 зони, безжичен
изчерпана наличност

За всички клемни шини и модули осигуряваме компетентна информация, консултация, осигурен монтаж, настройка, обучение за работа с термостатите и клемните шини, безплатен оглед и представяне на оферта за необходимите – термостати, шини, темовентили и задвижки.

Разширения на клемни шини за управление на отоплението

Salus KL04NSB
4 зони, безжична
Цена: 87 лв.

Допълнителни модули за шини

Salus PL06

Модул за управление
на помпи Salus PL06
Цена: 49 лв.

Модул за управление
на помпи и котли
Salus PL07
Цена: 79 лв.

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Модули за управление и клемни шини

Модули за управление и клемни шини