Безжична клемна шина Salus KL06RF

Безжична клемна шина Salus KL06RF, преназначена за водно подово отопление, управляваща с изпълнителните механизми. Използва за управление на електронагревателни с изпълнителни механизми тип NC (нормално затворен) и с двупозиционна регулация (затворен или отворен). С шината може да се съединият до 6 терморегулатора и 24 задвижващи звена. Всеки терморегулатор може да управлява максимално до 4 изпълнителни механизма. С KL06RF може да поддържате температура в различни помещения или отоплителни зони, а това е основа на комфорт и икономия.

С предварителна заявка – доставка до 14 дни.

Цена: 430 лв.

Информация

Безжична клемна шина Salus KL06RF може да се свърже с Модул за управление на помпи PL06 или с Модул на управление на помпи и котли PL07. С връзка с централната шина на подовото отопление, PL06 се използва за ефективно управление на включена в система помпа. Модулът PL07 се използва за управление на помпа и котел. Стандартно модули не са част на шината, но препоръчаме да се използват за по-ефективно действие.

KL06RF използва така наречената широчинно-импулсна модулация. Сравнявайки непрекъснато зададената температура с действителната, продължителността на работа на задвижващите механизми на клапаните се регулира, така че температурата почти никога не надвишава или не пада под зададената. По този начин желаната температурна настройка се регулира прецизно и удобно.

Безжична клемна шина Salus KL06RF притежава функция за предпазване на клапаните, за да гарантира, че те са подвижни и готови за употреба, дори когато не се използват за продължителни периоди от време. Веднъж седмично за кратко, дори когато не се изисква затопляне, задвижващите механизми отварят клапаните.

Предимства
  • Безжична версия.
  • Кабелно свързване без инструменти чрез плъгин система.
  • Възможност за свързване на до 6 термостата и 24 задвижващи звена.
  • Ясно и безпогрешно маркиране на изводите.
  • Вградена система за светодиодна индикация.
  • Интегрирана система за захват без механично напрежение.
  • Повърхностна маркировка за лесно разпознаване.
  • Възможност за усъвършенстване помпен модул.
  • Подходящ за приложение при отопление или охлаждане.
  • Интегрирана защита от претоварване.
Спецификации

Модел: Salus KL06RF
Тип: Безжична клемна шина 
Максимален брой управляеми звена: 24
Максимален брой терморегулатори: 6
Работно напрежение: 230 VAC
Комутация до: 230 VAC 5 А
Превключване – напрежение на ток: 230V AC, 5A
Температура на работа: 0°C – 50°C
Температура на съхранение: -25°C – 60°C
Максимална влажност: 95%
Размери: 300 x 86 x 60 мм.
Материал: PC241R
Тегло: 210 g
Ниво на защита: II

Ръководство на потребителя

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Безжична клемна шина Salus KL06RF

Безжична клемна шина Salus KL06RF