Клемна шина Salus KL06-M

Клемна шина Salus KL06-M 230V, преназначена за водно подово отопление, управляваща с изпълнителните механизми. Използва за управление на електронагревателни с изпълнителни механизми тип NC (нормално затворен) и с двупозиционна регулация (затворен или отворен). С шината може да се съединият до 6 терморегулатора и 24 задвижващи звена. Всеки терморегулатор може да управлява максимално до 4 изпълнителни механизма. С KL06 може да поддържате температура в различни помещения или отоплителни зони, а това е основа на комфорт и икономия.

С предварителна заявка – доставка до 14 дни.

Цена: 119 лв.

Информация

Клемна шина Salus KL06-M може да се свърже с Модул за управление на помпи PL06 или с Модул на управление на помпи и котли PL07. С връзка с централната шина на подовото отопление, PL06 се използва за ефективно управление на включена в система помпа. Модулът PL07 се използва за управление на помпа и котел. Стандартно модули не са част на шината, но препоръчаме да се използват за по-ефективно действие.

Функции

KL06-M използва така наречената широчинно-импулсна модулация. Сравнявайки непрекъснато зададената температура с действителната, продължителността на работа на задвижващите механизми на клапаните се регулира, така че температурата почти никога не надвишава или не пада под зададената. По този начин желаната температурна настройка се регулира прецизно и удобно.

Клемна шина Salus KL06-M притежава функция за предпазване на клапаните, за да гарантира, че те са подвижни и готови за употреба, дори когато не се използват за продължителни периоди от време. Веднъж седмично за кратко, дори когато не се изисква затопляне, задвижващите механизми отварят клапаните.

Предимства
  • Кабелно свързване без инструменти чрез плъгин система.
  • Възможност за свързване на до 6 термостата и 24 задвижващи звена.
  • Ясно и безпогрешно маркиране на изводите.
  • Вградена система за светодиодна индикация.
  • Интегрирана система за захват без механично напрежение.
  • Повърхностна маркировка за лесно разпознаване.
  • Възможност за усъвършенстване помпен модул.
  • Подходящ за приложение при отопление или охлаждане.
  • Интегрирана защита от претоварване.
Спецификации

Модел: Salus KL06-M
Тип: Клемна шина
Максимален брой управляеми звена: 24
Максимален брой терморегулатори: 6
Работно напрежение: 230 VAC
Комутация до: 230 VAC 5 А
Превключване – напрежение на ток: 230V AC, 5A
Температура на работа: 0°C – 50°C
Температура на съхранение: -25°C – 60°C
Максимална влажност: 95%
Размери: 300 x 86 x 60 мм.
Материал: PC241R
Тегло: 210 g
Ниво на защита: II
Изисквания за кабели: Твърд кабел 0.5-1.5mm2; Гъвкав кабел 1.0-1.5mm2

Ръководство на потребителя

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Клемна шина Salus KL06-M

Клемна шина Salus KL06-M