Модул Salus PL07

Модул за управление на помпи и котли Salus PL07 е идеално допълнение на Клемна шина Salus KL06. Използва се за индивидуално управление на помпа и котел според Вашите настройки. Модулът разполага с функция за защита на помпа и котел, с която ги задейства веднъж седмично, дори когато отоплителна система не работи. PL06 е с задвижващо реле.

Модул за управление Salus PL07 е съвместим с:
Клемна шина Salus KL06-M 230V
Клемна шина Salus KL06 24V
Безжична клемна шина Salus KL06RF

С предварителна заявка – доставка до 14 дни.

Управление на помпа
Модул за управление на помпи и котли Salus PL07 включва помпата, когато получи сигнал от един от инсталираните термостати, чрез управляваща шина KL06-M. Помпата е управлявана с предавател на модул PL07. Предавателят е подходящ за превключване на напрежение 230V AC. Модул PL07 включва помпата веднага или с 3-минутно закъснение, в зависимост от настоиките, след като един от термостатите сигнализира за нужда от топлина. Помпа се изключва след като всичките термостати спрат сигнализират.

Управление на котел
Модул за управление на помпи и котли Salus PL07 включва котела, когато получи сигнал от един от инсталираните термостати, чрез управляваща шина KL06-M. Помпата е управлявана с предавател на модул PL07. Предавателят е подходящ за превключване на напрежение 230V AC. Модул PL07 включва котела веднага или с 3-минутно закъснение, в зависимост от настоиките, след като един от термостатите сигнализира за нужда от топлина. Котела се изключва след като всичките термостати спрат сигнализират.

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Модул за управление на помпи и котли Salus PL07

Модул за управление на помпи и котли Salus PL07