Програмируема термоглава Homematic IP

Програмируема термоглава
Homematic IP
Цена: 135 лв.

Стаен термостат
Homematic IP
Цена: 155 лв.

Сензор за прозорец/врата
Homematic IP
Цена: 99 лв.

Централен контролер Homematic IP представлява централното звено на системата. Контролерът свързва смартфона с всички устройства Homematic IP чрез облачната информационна система Homematic IP Cloud , като предава данните за конфигуриране и командите за управление от приложението до всички устройства Homematic IP. С Homematic IP можете да настройте Вашите добавени устройства според личните потребности по всяко време и от всяко място. Приложението Homematic IP се предлага за iOS и Android, като то може да се свали безплатно от съответните магазини за приложения.

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Централен контролер Homematic IP

Централен контролер Homematic IP