Безжичен термостат GreenEcoTherm WT-08

Термостатът не работи самостоятелно !!!  Управлява Клемна шина GreenEcoTherm HR-01

Праграмируем термостат GreenEcoTherm WT-08 е безжичен термостат за стенен монтаж или свободно стоене на стойка, създаден за регулиране на температурата на отоплителната система по температура на околната среда и по различни времеви интервали. Цената включва само термостатът, без приемник.

Изчерпана наличност

Безжичен термостат GreenEcoTherm WT-08 за стенен монтаж, е радио термостат създаден за включване и изключване на електрическата и конвенционална отоплителна система, с настройване на температура и време. Ако температурата на дисплея, не съответства на тази в стаята, има възможност температурните сензори да бъдат рекалибрирани. За тази цел, натиснете продължително бутон M за 2 секунди, когато контролерът е изключен. Тогава, показаната температура може да се промени в границите -8°C – +8°C чрез натискане на бутона нагоре и надолу. Пет секунди след последното натискане на бутона, контролерът автоматично ще се изключи, или контролерът ще се върне към основното меню, чрез натискане на бутон “ON/OFF” .

Безжичен термостат GreenEcoTherm WT-08

Безжичен термостат GreenEcoTherm WT-08

Термостат GreenEcoTherm WT-08

Термостат GreenEcoTherm WT-08

Безжичен GreenEcoTherm WT-08

Безжичен GreenEcoTherm WT-08

За всички термостати осигуряваме компетентна информация, консултация, осигурен монтаж, настройка, обучение за работа с тях, безплатен оглед и представяне на оферта за необходимите – термостати, шини, темовентили и задвижки и др.

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Безжичен термостат GreenEcoTherm WT-08

Безжичен термостат GreenEcoTherm WT-08