Дистанционно управление KD-204

KD-204 система за дистанционно управление по телефон + термостат против замръзване

KD-204 системата се състои от три устройства: телефонен модем за подключване към телефонната линия; розетки подключвани към контактите /3 бр./ и едно дистанционно управление.

С помощта на подключения към телефонната линия модем всеки телефон/ цифров, кабелен или мобилен/, работещ в тонален режим, включва или изключва напрежението на уредите, подключени към розетките.

За да се предпазите от нежелана намеса, уредът се управлява с помощта на 4 до 8 цифрен код. С помощта на кода и натискането на * или # избраната розетка, се включват или изключват, и по този начин подключените към тези розетки ел. уреди могат да се управляват от разстояние.

Изчерпана наличност

Последната зададена команда към розетките се запомня и при спиране на напрежението. След възстановяване на тока, работата на уредите автоматично се възобновява.

Синхронизирането на работата на модема и розетките се прави с помощта на копчетата към позиции А, B, C и D на дистанционното управление. Без обаждане по телефон, розетките могат да се управляват чрез натискане на копчето ON/OFF или чрез дистанционното управление като се избере ON или OFF на А, B, C или D. Към позиция „D” е подключен и термостат против замръзване. По този начин автоматично, без използването на телефонен сигнал или дистанционно, в областта, където е поставено дистанционното осигурява защита от замръзване при 7±0,5°С като включва или изключва подключения към розетката уред.

Ако се нуждаете от функция против замръзване, тогава използвайте позиция „D”, а в други случаи, можете да използвате копчетата А, B или C за синхронизиране на телефонния модем и розетките.

Всички термостати са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Дистанционно управление по телефон

Дистанционно управление по телефон