Контакт Computherm GSM158

Дистанционното управление по телефон GSM158 е интелигентно устройство за подключване към електрическата мрежа. На неговия контакт се появява или изчезва напрежение в резултат на телефонно обаждане или SMS, изпратени от телефона на потребителите. Устройството изпраща обратно SMS на потребителя за изпълнените операции. Електрическият уред, подключен към устройството GSM158 става дистанционно управляем по GSM. Натоварването е: 3kW; 230V;16A; 50Hz. Освен това естествено остава възможността устройството да бъде управлявано по телефон.

Устройството работи с произволна активна SIM карта.

Цена: 260,00 лв.

Устройството GSM158 е подходящо да управлява вашата отоплителна или охладителна инсталация в дома или вилата Ви. С помощта на подключения датчик за температура уреда е подходящ за поддържане на предварително настроена температура или температурен диапазон, по този начин се осигурява темпериране на помещението и защита от замръзване.

Всички основни настройки и избиране на функции на устройството GSM 158 се извършват с помощта на команди чрез SMS. Има две потребителски нива на GSM. Основните и предпазните настройки се извършват от един телефонен номер, наречен ръководещ, другите функции могат да се избират освен от ръководещият номер още от четири различни потребителски номера, зададени от ръководещия номер. Към контакта може да бъде настроен само един ръководещ мобилен номер, който е запаметен в меморията на устройството.

Освен ръководещия потребител допълнителни четири потребители, зададени от ръководещия потребител, имат право да ползват всички функции на GSM158 с изключение на задаване на потребители, смяна на кода за сигурност и SMS аларми и уведомления.

Всички термостати са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Контакт с управление по телефон Computherm GSM158

Контакт с управление по телефон Computherm GSM158