Контакт Computherm Q1RX

Computherm Q1RX е разработен към термостатите Q3 RF, Q7 RF и Q8 RF, към приемните им устройства, или вместо тях. Устройството е подходящо за управление на котел или друго ел. устройство, работещо на 230 V напрежение (например въздуходувен апарат, помпа, клапан и др.). Пускането в експлоатация е много лесно, не изисква монтаж. На основата на сигнала за включване на Computherm Q3 RF, Q7 RF и Q8 RF се появява напрежение в Q1RX и съответно по сигнала за изключване се прекъсва напрежението.

Внимание!
Ако искате да използвате контакта с приемника на термостата, тогава контактът Q1RX и приемникът на термостата, трябва да са настроени едновременно и заедно, за да работят съвместно.

Цена: 70.00 лв.

Информация

Практически никакви външни уреди (радио или мобилни телефони) не влияят на работата на уреда. Ако въпреки това забележите смущение, то настройте отново.

Технически параметри

Потребяема мощност: 6W
Работно напрежение: 230V AC, 50Hz
Подключвано работно напрежение:230V AC; 50Hz
Подключвана сила на тока: 10А (3А за индуктивно)

Инструкция за монтаж и експлоатация

Всички термостати са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Контакт управляем от термостат Computherm Q1RX

Контакт управляем от термостат Computherm Q1RX