Централен контролер
Homematic IP
Цена: 148 лв.

Програмируема термоглава Homematic IP

Стаен термостат
Homematic IP
Цена: 135 лв.

Сензор за прозорец/врата
Homematic IP
Цена: 99 лв.

За да интегрирате стайният термостат във Вашата система и за да му позволите да обменя данни с други устройства, първо трябва да го обучите. Може или да сдвоите стайният термостат направо с Управлението за подово отопление на Homematic IP, или да го сдвоите с централен контролер Homematic IP. След сдвояване с подовото отопление Homematic IP, конфигурацията трябва да се направи директно от устройството. След сдвояването с централен контролер конфигурацията се извършва чрез приложението Homematic IP.

Този уред представлява част от управлението на климата Homematic IP, като той работи с радио протокола HmIP. Всички уреди на управлението на климата може да се конфигурират удобно и поотделно със смартфон, чрез приложението Homematic IP. Наличните функции, които системата Homematic IP предоставя заедно с други компоненти, са описани в ръководството за потребителя на Homematic IP. Всички актуални технически документи и актуализации се намират в сайта www.eQ-3.de.

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Стаен термостат Homematic IP

Стаен термостат Homematic IP