Бойлерно табло

Бойлерното табло е един от най-важните елементи от бойлера, на който се пада функцията да работи правилно и да изпълнява всяка една зададена команда. За да бъде максимално резултатно, таблото трябва да бъде поставено коректно. Тази работа най-добре ще бъде свършена от професионалисти в областта – а именно ел. техници.

Елком Експрес ЕООД се стреми към постоянно вдигане на нивото на оферираните услуги и предлаганото качество на работа и към момента е на едно от първите места в България по предпочитани фирми за свършването на подобен тип работа. Част от нашата работа е да сме загрижени за правилното функциониране на вашите електрически уреди, затова се стараем да отговаряме на всички повиквания за монтаж или при повреда. Работните техници са технически екипирани и отличните им познания в тази сфера ще разрешат проблеми за отрицателно време. Денонощната ни отзивчивост е показател за това, че ни е грижа за вас независимо от късния час.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка в Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.