Подова отоплителна инсталация

В подовата отоплителна инсталация топлината се пренася от тръбите към подовата конструкция. Подовата инсталация може да бъде комбинирана с традиционната радиаторна система. Съществената разлика между радиаторната система и подовото отопление е работната температура.

Радиаторната система може да бъде оразмерена за температура на течността до 70-80°C и температурна разлика 20-40°C, докато в подовата отоплителна система температурата на течността не трябва никога да надвишава 40°C, а температурната разлика не трябва да надвишава 5-8°C. Подовата отоплителна система винаги се нуждае от смесителен кръг, за да постигне точната температура на течността. За безпроблемна работа на подовата отоплителна инсталация препоръчваме циркулационни помпи GRUNDFOS. Предлагаме безплатен оглед и консултация за отоплителни системи, препоръки за циркулационни помпи, проерктиране и изграждане на отоплителни инсталации, изпратете запитване.

Подова отоплителна инсталация

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка в Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.