Циркулационни помпи – спиране през лятото

Циркулационни помпи

Може ли да се спре работата на помпата за дълъг период от време?

Да, качествените помпи на Grundfos от Клас А могат да бъдат спрени за дълъг период от време, без това да създаде проблеми (обикновено през летния сезон).

Когато бъдат включени отново, техният висок въртящ момент отстранява всички натрупани отпадъчни частици. Това осигурява висока надеждност и дълъг живот на помпата.

За помпа без контрол на скоростта е необходимо да зададете скорост 3, за да осигурите достатъчен механичен момент за стартиране на помпата.

Циркулационни помпи – спиране през лятото

Циркулационни помпи - спиране през лятото

циркулационни помпи

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка в Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Циркулационни помпи – спиране през лятото

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Циркулационни помпи – спиране през лятото

Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта за отопление с актуални цени за материали и труд. Безплатна доставка на пелетни котлипелетни горелки, бункери за пелети и други необходими материали за парно и отопление в района на София. Осигуряваме 5 години пълна гаранция на материалите и монтажа извършени от нас. Изпратете запитване и наш техник ще Ви посети в удобен ден и уговорен час. Посещението е безплатно.