Програмируема термоглава EQIVA BTПрограмируема термоглава EQIVA BT с функция бързо загряване и Bluetooth управление. Приложение за смартфон Calor BT за Android и iOS. Управление и програмиране от електронната термоглава или от смартфон. Програмиране с превключване до 7 температури за всеки ден от седмицата. Икономично отопление и комфорт, програмируема термоглава EQIVA BT спестява до 30% от разходите за отопление. Регулира отварянето и затварянето на термовентила. За нормалната работа на програмируема термоглава EQIVA BT е необходимо тя да бъде монтирана хоризонтално напред или хоризонтално настрани с аксиален термовентил. Монтажът на програмируема термоглава EQIVA BT гарантира икономия за енергия и по-ниски сметки. Произведена в Германия.

Моля, кликнете тук за безплатно изтегляне на iOS или Android

Обменът на данни от устройството между приложението за смартфон и радиаторния термостат се извършва чрез Bluetooth. Използването на функцията Bluetooth изисква активиране на данните за местоположението, когато използвате устройства с Android. Приложението за смартфон обаче не чете и не оценява тези данни по всяко време. При използване на Програмируема термоглава EQIVA BT не се събират, обработват или предават лични данни на трети страни.

Цена: 66.00 лв. • Интуитивна работа благодарение на безплатното приложение за iOS и Android
 • Може да се работи и без смартфон
 • Благодарение на индивидуалната конфигурация на седмичната програма може да се дефинира всякакъв температурен профил с до 7 интервала на превключване
 • Функция за усилване за бързо и кратко нагряване на радиатора
 • Компактен корпус с ниско ниво на шум
 • До 5 радиаторни термостата на стая могат да се комбинират и управляват чрез приложението
 • При типични приложения до 30% икономия на енергия
 • Автоматичното намаляване на температурата по време на вентилация осигурява допълнителни икономии на енергия
 • Функция за почивка: Температурата може да бъде намалена, докато се приберете у дома
 • Пасва на клапани на най-често срещаните производители
 • Лесен за монтиране, без да се налага източване на вода или намеса в отоплителната система; не са необходими специални инструменти за какъвто и да е тип радиатор

Програмируема термоглава EQIVA BT

Програмируема термоглава EQIVA BT
Програмируема термоглава EQIVA BT с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.


Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.


Програмируема термоглава EQIVA BT

Програмируема термоглава EQIVA BT

Програмируема термоглава EQIVA BT