Програмируема термоглава Honeywell Thera Pro HR90

Програмируема термоглава Honeywell Thera Pro HR90

Програмируема термоглава Honeywell Thera Pro HR90  е подходяща за всички видове термовентили Honeywell. Регулира отварянето и затварянето на термовентила. За нормалната работа на програмируема термостатна глава Honeywell Thera Pro HR90 е необходимо тя да бъде монтирана хоризонтално напред или хоризонтално настрани с аксиален термовентил. Монтажът на програмируема термостатна глава Honeywell Thera Pro HR90 гарантира икономия за енергия и по-ниски сметки.

Цена: 130.00 лв.

Honeywell TheraPro HR90 е електронен контролер за термовентили с модерен дизайн и предлагащ функции за удобство и спестяване на енергия. Той се използва като самостоятелен контролер за регулиране на всеки радиатора от отопление. За оптимизиране на четивността Honeywell TheraPro HR90 е с регулиращ се осветен дисплей. Осветлението на дисплея се включва при натискане на бутон или завъртане на степените за настройка на температурата. Бърза инсталация поради и прост механизъм за заключване, завиване на устройството за радиаторният вентил. Три предварително зададени стандартни времеви програми с възможност за избор. След инсталацията на

Honeywell TheraPro HR90 работи незабавно по фабричната програма.

Различните режими на работа и определени функции на ден могат да бъдат избрани, ако е необходимо:

  • Автоматично, Ръчно и ECO
  • Почивка, Party и почивен ден (отделна дневна програма, която може да бъде активирана за специални дни като официални празници)

Пестене на енергия:

  • С функцията за автоматично отворен прозорец, радиаторният вентил е затворен, когато се извършва проветряване на помещението
  • В режим ECO, стайната температура се понижава с 3°C
  • Оптимизиран контрол на температурата в помещението от старт / стоп на контролера радиатор изчислява кога да отворите или затваряне на клапана, за да се постигне желаната температура в зададения час
Инструкция за монтаж 
Инструкция за програмиране
Степен на защита:IP30
Захранване с батерии тип: 
(батериите са включени, живот прибл. 2 години)
2 x Mignon, тип LR6, AA, AM3
2 x Lithium, тип LR6, AA, AM3
2 x NiMH, тип LR6, AA, AM3
Връзка към радиаторните вентили:Стандартна M30 х 1,5 връзка 
Honeywell, DANFOSS,  Braukmann, MNG, 
Heimeier, Oventrop и др.
Работна температура:0-50°C
Размери:96 x 54 x 60 mm
Допустима влажност10 … 90 % rel. humidity10-90% относителна влажност

Програмируема термоглава Honeywell Thera Pro HR90 с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички модели програмируема термоглава Honeywell Thera Pro HR90 предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.